Γιούλη Τσαγκαράκη: «Με απέρριπταν από τις δραματικές σχολές, είχα δώσει δύο και τρεις φορές»

Γιούλη Τσαγκαράκη

"Με τον καιρό το δέχθηκαν οι γονείς μου" εξομολογήθηκε η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη.

Την Γιούλη Τσαγκαράκη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η ηθοποιός που συμμετέχει στις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της στον χώρο της υποκριτικής και τις απορρίψεις που δέχθηκε από δραματικές σχολές.

Ειδικότερα, η Γιούλη Τσαγκαράκη εξομολογήθηκε πως «γεννήθηκα στην Καβάλα όπου και ήμουν μέχρι την πέμπτη δημοτικού. Μετά μετακομίσαμε γιατί πήρε μετάθεση ο πατέρας μου, που ήταν αστυνομικός, έτσι ζήσαμε στην Κρήτη μέχρι που τελείωσα το Λύκειο και ανέβηκα στην Αθήνα για να σπουδάσω στο θέατρο. Δεν ήταν εύκολο να τους ανακοινώσω την απόφαση μου, ποτέ δεν είναι και εύκολο. Νομίζω ότι κανένας γονιός δεν θα τραβήξει το παιδί του για να το στείλει σε δραματική σχολή αλλά το δέχθηκαν. Το διεκδίκησα με κάποιον τρόπο, έκανε η αδελφή μου τον αγώνα της για κάποια πράγματα που ήθελε και δεν πέτυχε αλλά προετοίμαζε το έδαφος. Με τον καιρό το δέχθηκαν».

«Στα 18 είχα ξεκινήσει να ανεβαίνω στην Αθήνα και να δίνω σε δραματικές σχολές αλλά μπήκα στα 20 μου. Μπήκα μεγάλη γιατί έδωσα δύο, τρεις φορές και με απέρριπταν. Μπήκα στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και τη δεύτερη χρονιά μπήκα στη σχολή του Εθνικού θεάτρου».

«Δύο φορές είχα δώσει και στη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και με έκοψαν. Ήταν να μπω στη σχολή του Εθνικού. Ήταν πολύς τότε ο κόσμος» πρόσθεσε, ακόμα, η Γιούλη Τσαγκαράκη στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.