Γιούλη Τσαγκαράκη: «Ξέρουμε επίσημα ότι προς το παρόν δεν θα γίνει δεύτερος κύκλος για τις Σέρρες»

Γιούλη Τσαγκαράκη

"Για να είμαι ειλικρινής κάποια μέρη από το σενάριο τα διάβασα κι έλεγα στον Γιώργο Καπουτζίδη ότι σκεφτόμουν τον Πάνο" εξομολογείται η Γιούλη Τσαγκαράκη.

Ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη – Τι λέει η Γιούλη Τσαγκαράκη στο Breakfast@star και στον Κωνσταντίνο Ντάφλο για τις Σέρρες, τον Πάνο Νάτση, τον ρόλο της στον «Παράδεισο των κυριών» αλλά και την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

«Η αλήθεια είναι αυτή ότι ο κόσμος με έμαθε μέσα από τις Σέρρες. Χαίρομαι που τις βλέπω με τον Πάνο γιατί χαιρόμουν να βλέπω και τον Πάνο στα γυρίσματα. Είχε αμεσότητα. Δεν έχει δει ο ίδιος τον εαυτό του, αλλά τον έχει δει τόσος κόσμος» ανέφερε η Γιούλη Τσαγκαράκη.

«Ο δεύτερος κύκλος ήταν στις συζητήσεις για πολύ μεγάλο διάστημα και ξέρουμε επίσημα ότι προς το παρόν δεν θα γίνουν οι Σέρρες. Για να είμαι ειλικρινής κάποια μέρη από το σενάριο τα διάβασα κι έλεγα στον Γιώργο Καπουτζίδη ότι σκεφτόμουν τον Πάνο και δεν μπορούσε να πάει κάπου αλλού το μυαλό μου» πρόσθεσε η Γιούλη Τσαγκαράκη.