Γιούλη Τσαγκαράκη για Πάνο Νάτση: «Μου στάθηκε σε μία σκηνή όσο κανένας άλλος συνάδελφος»

Γιούλη Τσαγκαράκη

"Νομίζω ότι κάπου είναι, ότι θα του στείλω μήνυμα και θα μου απαντήσει", εξομολογείται η Γιούλη Τσαγκαράκη.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε η Γιούλη Τσαγκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στον «Παράδεισο των Κυριών» αλλά και στις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αδικοχαμένο συμπρωταγωνιστή της, Πάνο Νάτση, αλλά και στις εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Alpha.

«Η Σύρμω λέει και στους δύο ότι δεν της αρέσει που η Όλγα έχει για εραστή της έναν αστυνομικό, είναι πολύ αντίθετο στις αξίες της. Σύμφωνα με τη δική της παράδοση, η κόρη της δεν πρέπει να μείνει ανύπαντρη. Ο Μεμάς έχει χωρίσει με την Κούλα αλλά για να προχωρήσουν οι γιοι της, θα πρέπει η ίδια να αποκαταστήσει την κόρη της», περιγράφει η Γιούλη Τσαγκαράκη.

«Μέχρι στιγμής ο Θωμάς με γλυκοκοιτάζει, θα ήθελε η Σύρμω να υπάρχει στη ζωή της αλλά δε νομίζω να ενδώσει στο φλερτ του», αναφέρει παρακάτω η ηθοποιός.

Για τον φίλο και συνεργάτη της, Πάνο Νάτση, και τον ξαφνικό του χαμό, η Γιούλη Τσαγκαράκη δηλώνει:

«Με τον Πάνο (Νάτση) έχω την εντύπωση ότι δεν έχει «φύγει», πέρα από το πρώτο σοκ που πάθαμε όταν το μάθαμε. Νομίζω ότι κάπου είναι, ότι θα του στείλω μήνυμα και θα μου απαντήσει. Ήταν πολύ χαλαρός άνθρωπος και αν μας κοιτάζει από κάπου ψηλά, έτσι θα το αντιμετωπίζει σίγουρα».

«Ο Πάνος ήταν πολύ ευχάριστος και πολύ συνάδελφος. Εμένα σε μία σκηνή μου στάθηκε όσο κανένας άλλος. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη δεύτερη σεζόν στις «Σέρρες», δεν έχουμε μιλήσει με τον Γιώργο (Καπουτζίδη). Πάντως, είναι δημιουργός που εμπιστεύεται τις αλλαγές μέσα του και τις τολμάει», αναφέρει η Γιούλη Τσαγκαράκη.