Γιούλη Ηλιοπούλου: «Μπορεί να έχασα ρόλους κάνοντας αυτό το κόνεσπτ, ήμουν θυμωμένη»

Γιούλη Ηλιοπούλου

"Πήρα πάρα πολλά χρήματα και έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό" παραδέχεται η Γιούλη Ηλιοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Γιούλη Ηλιοπούλου, το πρωινό του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Η εγκυμονούσα πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Γη της ελιάς» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις συνεργασίες που είχε με αγαπημένους κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και τις προτάσεις που δέχεται τα τελευταία χρόνια για την τηλεόραση.

Ειδικότερα, η Γιούλη Ηλιοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ήταν όλοι οι κωμικοί και στη ζωή τους έτσι, μερικοί όμως ήταν. Θυμάμαι τον Κώστα Χατζηχρήστο, κάτι βράδια που ήμασταν στο σπίτι, μας έλεγε κωμικές ιστορίες, σηκωνόταν, έπαιζε και του άρεσε όλο αυτό. Ας πούμε, ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν καθόλου κωμικός στη ζωή του. Ήταν πολύ σοβαρός και γλυκός και τρυφερός αλλά δεν έκανε αστεία. Ο Κώστας Βουτσάς είχε πάρα πολύ χιούμορ. Επίσης, θέλω να πω ότι ήταν ίσως ο πιο φιλοσοφημένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Ήταν ένας άνθρωπος που όσα μου είπε τα έχω βρει μπροστά μου»

«Ποιος ξέρει αν θα με δείτε ξανά στην τηλεόραση; Μια – δυο φορές είχα προτάσεις για σειρές και για εκπομπή. Μου προτάθηκε, επίσης, να ξανάκανω το ίδιο κόνσεπτ που έκανα τότε με τους Λογοδοσμένους. Μετά από 8 σεζόν που το έκανα όμως, όχι, ολοκληρώθηκε και ήταν πάρα πολύ χρήσιμη αυτή η εμπειρία».

«Δεν σκέφτηκα τότε ότι αυτό το κόνσεπτ θα με βοηθήσει στο θέατρο, αντιθέτως μπορεί να έχασα και ρόλους κάνοντας το γιατί ήταν άλλα χρόνια. Να πω την αλήθεια ήμουν λίγο θυμωμένη τότε, κάναμε κάποια πολύ ωραία πράγματα στο θέατρο, δεν πληρωνόμασταν καλά και αποφάσισα να κάνω τηλεόραση. Πραγματικά ήταν μια μεγάλη εμπορική επιτυχία. Κράτησε 8 σεζόν, πήρα πάρα πολλά χρήματα και έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό» συμπλήρωσε, επίσης, η Γιούλη Ηλιοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.