Γιούλη Ηλιοπούλου: «Με την Αννίτα Πάνια το έχουμε εξαντλήσει το θέμα αυτό»

Γιούλη Ηλιοπούλου

"Έβγαλα πολλά χρήματα γιατί αλλιώς δεν θα την έκανα", λέει η Γιούλη Ηλιοπούλου.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου έδωσε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού. Τι λέει για τους Λογοδοσμένους, για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Αννίτα Πάνια;

«Πολύ καλά πληρωνόμουν στο Καλημέρα Ζωή και στην εκπομπή προφανώς έβγαλα πολλά χρήματα γιατί αλλιώς δεν θα την έκανα. Ήταν μια αθώα εκπομπή, ανθρώπινη, που έτυχε μεγάλης αποδοχής από το κοινό.

Μου φόρεσαν για πολλά χρόνια την ταμπέλα της «εθνικής προξενήτρας». Στην αρχή με ενοχλούσε, μετά άρχισα να το διασκεδάζω», λέει η Γιούλη Ηλιοπούλου.

«Δεν είχα απόπειρα βιασμού, αλλά σεξουαλικές παρενοχλήσεις είχα αρκετές. Είμαι ο χαρακτήρας ο οποίος αντιδρώ ακαριαία όταν με ενοχλήσεις. Έχει τύχει να πετάξω τραπέζι σε καφάλι ανθρώπου.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχω δουλέψει, ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από τότε που δουλέψαμε μαζί. Από εκεί και μετά χαθήκαμε. Είναι διπλά λυπηρό για μένα ότι ένας άνθρωπος που είχα πολύ καλή εντύπωση να κρύβει ένα τέτοιο χαρακτήρα και να έχει κακοποιήσει συναδέλφους μου», σημειώνει.

Όταν ρωτήθηκε για την Αννίτα Πάνια, η Γιούλη Ηλιοπούλου είπε: «Δεν θέλω να ξανά απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, το έχουμε εξαντλήσει το θέμα αυτό. Με όλον τον κόσμο μιλάω και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και ούτε υπήρξε πραγματική κόντρα. Απλά οι δύο εκπομπές ήταν απέναντι, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν».