Γιούλη Ηλιοπούλου: «Με την Αννίτα μιλήσαμε μετά από 20 χρόνια…»

«Με την Αννίτα Πάνια ήταν να την κάνουμε μαζί την εκπομπή.»

Η Γιούλη Ηλιοπούλου, η ηθοποιός και παρουσιάστρια που έγινε ευρέως γνωστή τη δεκαετία του ’90, μίλησε στην εκπομπή «Καλημερούδια» για εκείνη την εποχή και εξήγησε τι είχε συμβεί με την Αννίτα Πάνια, αλλά και γιατί έκαναν 20 χρόνια να μιλήσουν…

«Ο πολύς κόσμος με γνώρισε το ’96. Είχα ξεκινήσει να κάνω το ταξί, που αργότερα το έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. Αρχικά ήταν να μπει σαν ένθετο στο show της Άννας Βίσση. Μετά έφεραν τον Μάρκο για να το κάνουμε μαζί. Τελικά εγώ αποχώρησα για να κάνω τους «Λογοδοσμένους» και ο Μάρκος συνέχισε με το «Ταξί» και έκανε τεράστια επιτυχία. Έγινε μια εκπομπή μόνη της μετά.

Με την Αννίτα Πάνια ήταν να την κάνουμε μαζί την εκπομπή. Αυτό ήταν ένα concept που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία στη Γερμανία. Το ξεκινήσαμε μαζί, ήμασταν φίλες με την Αννίτα, κάναμε πολύ παρέα. Εγώ εκείνη τη στιγμή είχα κάποιες άλλες υποχρεώσεις και ήθελα να ξεκινήσω αργότερα, εκείνη ήθελε να ξεκινήσει εκείνη τη στιγμή και έτσι είπαμε ότι ας το δοκιμάσουμε η καθεμιά μόνη της. Στην προετοιμασία και σε κάποια τρέιλερ ήμασταν μαζί. Δεν βγήκαμε στον αέρα ποτέ μαζί. Ξεκίνησα από το New Channel και μετά πήγα στο ΣΚΑΪ κάθε Σαββατοκύριακο, τετράωρο ζωντανό πρόγραμμα και έδινα lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

«Με κάλεσε τότε ο καναλάρχης ο Φώτης Μανούσης και μου λέει: «Σε πούλησα σε ένα άλλο κανάλι».

Ήταν λογικό να μας δείχνουν τσακωμένες, αφού παίζαμε απέναντι. Και έτσι χαθήκαμε κιόλας με την Αννίτα για να είμαι ειλικρινής, όμως δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Είχαμε πολύ μεγάλα νούμερα και εκείνη και εγώ. Με την Αννίτα μιλήσαμε μετά από 20 χρόνια. Είναι ένα πλάσμα που το αγαπώ πολύ.»