Γιώτα Τσιμπρικίδου για Πρωινό Καφέ: «Δεν ήταν η καλύτερη περίοδος, ζορίστηκα και ένιωσα ανεπαρκής»

Γιώτα Τσιμπρικίδου

"Έχω ζήσει καταστάσεις στη δουλειά που θέλουν πολλή ψυχοθεραπεία, ανθρώπους να βγάζουν πάνω στη δουλειά πολλά δικά τους θέματα", εξομολογείται η ραδιοφωνική παραγωγός.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» παραχώρησε η Γιώτα Τσιμπρικίδου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός συνομίλησε με τον Δημήτρη Μηλιόγλου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην περίοδο του «Πρωινού Καφέ» και τις δύσκολες συνεργασίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

«Τα χρόνια μου στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο είναι παράλληλα, απλά ήμουν για πάρα πολλά χρόνια μόνο πίσω από τις κάμερες, δίνοντας τη φωνή μου στα τρέιλερ του Star. Στο Star είμαι 19 χρόνια», δηλώνει η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

«Στο κομμάτι της παρουσίασης ήταν πολύ έντονα τα πρώτα 7-8 χρόνια, που δούλευα κάθε χρόνο ως παρουσιάστρια», προσθέτει αμέσως μετά.

«Με τον Μάκη βρεθήκαμε στον Πρωινό Καφέ ως αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη. Έχω ξαναπεί ότι για μένα δεν ήταν τότε η καλύτερη περίπτωση, ζορίστηκα πάρα πολύ, ήταν έξω από μένα. Με έβαλαν να κάνω την αντικατάσταση, υπήρχε πάντα μέτρο σύγκρισης. Ένιωσα ανεπαρκής», εξομολογείται η Γιώτα Τσιμπρικίδου στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Έχω ζήσει καταστάσεις στη δουλειά που θέλουν πολλή ψυχοθεραπεία, για να μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Έχω ζήσει ανθρώπους να βγάζουν πάνω στη δουλειά πολλά δικά τους θέματα, που όταν είσαι άπειρος τα κάνεις δικά σου», παραδέχεται η Γιώτα Τσιμπρικίδου σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Έχεις μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!