Γιώτα Νέγκα: «Γι’ αυτό κράτησα το επίθετο του πρώην συζύγου μου»

Γιώτα Νέγκα

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε η Γιώτα Νέγκα!

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Γιώτα Νέγκα το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κρατήσει το επίθετο του πρώην συζύγου της καθώς και την κρίση ηλικίας που πέρασε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιώτα Νέγκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το επίθετο Νέγκα είναι του πρώην συζύγου μου. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω. Δεν ήταν ένα διαζύγιο πολεμικό και επίσης είχα ήδη ξεκινήσει στη δουλειά με ένα όνομα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξει».

«Η ταυτότητα μου γράφει Παναγιώτα Τσεχρένη. Το πατρικό μου δηλαδή. Δεν είναι όμως πάρα πολύ εύηχο και το κατάλαβα από μικρή. Κάθε φορά που έλεγα το όνομα μου, με ρωτούσαν δεύτερη φορά» πρόσθεσε η γνωστή ερμηνεύτρια στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

«Στη βικιπαίδεια μου έχουν προσθέσει τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω ποιος το κάνει αυτό και ποιος το γράφει αλλά, όταν θορυβήθηκαν και οι φίλοι μου, έλεγα «βρε παιδιά δεν το αφήνετε; Γιατί σε καμιά δεκαπενταριά χρόνια θα αναρωτιούνται πως κρατιέμαι έτσι». Πια δεν είναι τίποτα κρυφό. Έχω περάσει κρίσεις ηλικίας, εκεί στα 40 γιατί δεν μου άρεσε το 3 που έγινε 4 και έβλεπα μπροστά μου τα επόμενα νούμερα».