Γιώτα Νέγκα: «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ πια τίποτα, ήθελα να φύγω από όλα»

Γιώτα Νέγκα

"Πήρα τα ποδαράκια μου και πήγα στο σημείο που οφείλω να πάω για να γιατρέψω την ψυχή μου" εκμυστηρεύτηκε η Γιώτα Νέγκα.

Με αφορμή την επερχόμενη της συναυλία στο Φάληρο, η Γιώτα Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης όπου και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για την απόφαση να αντιμετωπίζει πια αλλιώς όσα της έρχονται στην καθημερινότητα καθώς και το… καμπανάκι που την ώθησε σε αυτήν.

Ειδικότερα, η Γιώτα Νέγκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω ηρεμία στη ζωή μου, τα ξεχωρίζω από τη δουλειά μου. Διεκδικώ την ζωή μου, τους φίλους μου, την ιδιότητα μου σαν θεία, σαν κόρη, σαν νονά, σαν φίλη. Δεν είναι βέβαια πολλά χρόνια που το κάνω αυτό. Δεν το έκανα καλά μέχρι τώρα, διάβαζα αλλιώς τα πράγματα. Δηλαδή για να είναι καλά οι φίλοι μου… δεν πειράζε, ρε παιδί μου, αν εγώ δεν περνάω καλά».

«Ήθελα πάντα να τους κάνω τα χατίρια. Δεν είχα δηλαδή αυτό το «όχι». Όχι μόνο στους φίλους αλλά και γενικότερα, και στη δουλειά, απλώνει αυτό παντού. Στη συντροφική σχέση, όμως, αρχίζει και βράζει η χύτρα και λες πότε θα σκάσει. Μου χτύπησε όμως το καμπανάκι όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ πια τίποτα και ήθελα να φύγω από όλα, να κάνω κάτι».

«Αν καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά, μπαίνεις αμέσως στη διαδικασία να βρεις μία λύση. Με μένα έτσι συνέβη. Όταν κατάλαβα πια ότι δεν γίνεται, πήρα τα ποδαράκια μου και πήγα στο σημείο που οφείλω να πάω για να γιατρέψω την ψυχή μου. Όλο αυτό που νομίζω πως πια όλοι κάνουμε γιατί και η ζωή μας είναι πολύ δύσκολη, καταιγιστικά είναι όλα αυτά που συμβαίνουν, οι ταχύτητες είναι φοβερές και η αγωνίες. Οπότε κάποια στιγμή θέλεις λίγο να τα βάλεις σε τάξη» συμπλήρωσε, επίσης, η Γιώτα Νέγκα στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.