Γιωρίκας Πιλίδης για Survivor: «Γελάω με τον Μαρτίκα, ο Τάκης με έβρισε, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει κάνει εκεί μέσα»

Γιωρίκας Πιλίδης

"Ακούω ότι ο μοναδικός αληθινός Survivor είναι ο Τάκης, αυτό δεν ισχύει. Το ότι μαγειρεύει ψηφοφορίες είναι το λιγότερο που έχει κάνει. Είναι έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε αρκεί να κάτσουν μία εβδομάδα παραπάνω", τονίζει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό Μας» βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρωταθλητής πάλης και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την αποβολή του από το reality επιβίωσης μαζί με τον Ηλία Γκότση και σχολίασε τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά των προσώπων που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

«Εγώ προσωπικά δεν δημιούργησα το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα on και off camera. Με το που ξεκινούσαν οι φασαρίες και προσπαθούσαν να μου βάλουν λόγια ο ένας για τον άλλο, έπαιρνα επί τόπου την τσάντα μου και έφευγα μέσα στο δάσος», δηλώνει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Γελάω που ο Μαρτίκας λέει ότι δημιουργούσα κάποιο πρόβλημα. Είναι αστείο που αυτός το λέει για μένα. Πιο πολύ με θλίβει που οι άλλοι δεν αντιδρούν και το δέχονται, γιατί πες ότι με τον Μαρτίκα δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Ακόμα και η Μαριαλένα, που μόνο αδέλφια δεν λέγαμε ο ένας τον άλλο, όταν βγήκα από το παιχνίδι, έμαθα ότι έλεγε πως πρέπει να ψηφιστώ, γιατί δεν έκανα δουλειές», σημειώνει.

«Εγώ τους έλεγα: ηρεμήστε, ξεκολλήστε λίγο, παίζουμε εδώ πέρα. Είναι πολλά τα λεφτά, το καταλαβαίνω, αλλά δε μπορείς να τους φας όλους για να πάρεις κάποια χρήματα παραπάνω. Είναι έτοιμοι να τους φάνε, να κάνουν οτιδήποτε αρκεί να κάτσουν αυτή τη μία εβδομάδα παραπάνω», αποκαλύπτει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Επειδή ακούω ότι ο μοναδικός αληθινός Survivor είναι ο Τάκης, αυτό δεν ισχύει. Ο Τάκης δεν μπορείτε να καταλάβετε τι έχει κάνει μέσα στο παιχνίδι. Το ότι μαγειρεύει τις ψηφοφορίες είναι το λιγότερο που έχει κάνει. Μια φορά του είπα για πλάκα ότι θα τον ψηφίσω, σηκώθηκε έφυγε, με έβρισε, μου είπε να μην του ξαναμιλήσω και ότι οι άλλοι μιλάνε για μένα πίσω από την πλάτη μου», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο ο Γιωρίκας Πιλίδης.