Γιωρίκας Πιλίδης: «Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία, προσπαθούν να μου λερώσουν το όνομα»

Γιωρίκας Πιλίδης

«Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν», λέει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου παραχώρησε ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρωταθλητής της πάλης και πρώην παίκτης του Survivor ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως δέχεται πόλεμο.

«Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά με ενοχλεί πολύ που με έμαθαν από το Survivor. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία.

Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είπε στη συνέχεια: «Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εύχομαι ο Άρης να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι άνανδρος. Τα έχω πάρει τα χρήματα. Ο Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι… Ομοσπονδία».