Γιωρίκας Πιλίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που μπήκε στο Survivor

Γιώργος Πιλίδης

"Δεν έπρεπε να πω ναι στο παιχνίδι. Περίμενα ότι θα το παραδεχθούν και άλλοι, απογοητεύτηκα", δηλώνει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο γνωστός πρωταθλητής της πάλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο Καλό Μεσημεράκι μετά την αποβολή του από το φετινό Survivor All Star μαζί με τον Ηλία Γκότση, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο που τον οδήγησε να πει ναι στην πρόταση της Acun Medya.

«Δεν έπρεπε να πω ναι στο παιχνίδι. Στην αρχή είχα αρνηθεί και μετά στα επαγγελματικά μου αποκλείστηκα από τους αγώνες για δύο χρόνια, οπότε αναγκάστηκα να ξαναμπώ. Γι’ αυτό ξαναμπήκα στο All Star», ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Πριν μπω δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου. Φέτος ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι, καμία σχέση με το περσινό. Επειδή το είχαμε ξαναπεράσει, είχαμε όλοι μας έναν πολύ διαφορετικό αέρα. Ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν έχω ξαναβιώσει», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που ξέρεις ότι τώρα σου μιλάει και επί τόπου φεύγει πίσω και λέει άλλα, προκειμένου να συνεχίσει στο παιχνίδι. Πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση από την αρχή και με απομάκρυνε από όλα», σημειώνει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Θα πω τα ονόματα όταν βγουν από το παιχνίδι. Θέλω να δω τις αντιδράσεις τους. Όταν ήρθε ο Ατζούν και είδα να κατηγορούν μόνο τον Ηλία και δεν μου άρεσε, οπότε είπα ότι ήμουν κι εγώ μέσα στα… κόλπα. Περίμενα ότι θα το παραδεχθούν και άλλοι, απογοητεύτηκα», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο ο Γιωρίκας Πιλίδης για το Survivor All Star.