Γιώργος Ξυλούρης: «Δεν περίμενα ότι οι δηλώσεις μου για την κριτική, θα προκαλούσαν τόσες συζητήσεις!»

Βίντεο: οι δηλώσεις του Γιώργου.

Ο Γιώργος Ξυλούρης μετά τα όσα δήλωσε για την κριτική που τους ασκείται στο Idol θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του αναφορικά με τις απόψεις που εξέφρασε για την κριτική των κριτών, υποστηρίζοντας ότι ενιότε αυτή είναι «στημένη».

«Δυστυχώς στην τηλεόραση παρερμηνεύονται πολλά πράγματα, γιατί όλα έχουν δυο ερμηνείες και απλά διάλεξαν την κακή ερμηνεία των όσων είπα. Δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν! Ότι είπα είναι αλήθεια! Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι όταν δήλωσα ότι οι εμφανίσεις μας είναι στο 8 αλλά η κριτική στο 5, δεν ενοούσα την κριτική επιτροπή, αλλά το είδος των σχολίων που ειπώθηκαν, ό,τι δηλαδή ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου!» δήλωσε στο zappIT.

Και προσθέτει αγανακτισμένος: »Δεν είπα κανέναν άναδρο! Δεν μου αρέσει να βάζουν κάποιοι λόγια στο στόμα μου! Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι ήταν ένα θέμα που άξιζε τόση προβολή και δεν περίμενα οι δηλώσεις μου αυτές να συζητηθούν τόσο. Μπορώ να πώ ότι σε αυτό είναι σύμφωνοι και οι συμπαίκτες μου.» Όσο για την διακριτική στάση που τήρησαν οι συμπαίκτες του αναφορικά με την άποψη τους: «Ο καθένας έχει τους λόγους του που επιλέγει να μιλήσει ή να μήν μιλήσει. Το σέβομαι απόλυτα!»

Τι έχει όμως συμβεί και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος δεν δίστασε να εκφράσει ανοικτά την γνώμη του για την αυστηρή κριτική των κριτών στο περασμένο Greek Idol, για όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια, αλλά και on stage. Σε συνέντευξη του στο Λάμπρο Κωνσταντάρα στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα» δήλωσε για την κριτική επιτροπή: «Απορώ;  Δεν ακούνε τις πολύ καλές μας ερμηνείες; Που είναι; Σε άλλο στούντιο;». Και συνέχισε: «Δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν στα χέρια τους το καλύτερο υλικό που έχει περάσει ποτέ απο talent show;» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κριτική που του έγινε: «Το σχόλιο του Καπετανίδη για τα αγγλικά μου ήταν προσχεδιασμένο!»

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα»

Οι δηλώσεις του όπως ήταν λογικό, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις…
Αργότερα μέσα από το «Κους Κους» ο Γιώργος Ξυλούρης έδωσε εξηγήσεις αναφορικά με τις δηλώσεις αυτές τη στιγμή που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θέλησαν να διαχωρίσουν on camera τη θέση τους

Δείτε τα βίντεο: