Γιώργος Βαρεμένος: Απαντά για πρώτη φορά για το περιστατικό με την Άννα Καραμανλή

Γιώργος Βαρεμένος

"Σε αυτή τη χώρα πρέπει να ασχοληθούμε κάποια στιγμή και με την ουσία. Δεν είναι όλα εντυπώσεις" τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Τη δική του απάντηση για το περιστατικό με την Άννα Καραμανλή έδωσε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε τη θέση του για την έντονη αντιπαράθεση που είχε στον αέρα του ΣΚΑΪ με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

«Το να λέει κανείς ότι αυτό είναι μία επίθεση στην κυρία Καραμανλή δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν ήταν επιθετική κίνηση, το διευκρίνισα όσο πιο εμφατικά μπορούσα. Η τηλεοπτική εικόνα κάποιες φορές μπορεί να αλλοιώνει τα πάντα» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βαρεμένος.

«Το ότι μου κράδαινε την ημέρα της κηδείας δύο παλικαριών της Πολεμικής Αεροπορίας ένα χαρτί, με το οποίο υπονοούσαν non-paper της Νέας Δημοκρατίας και του κύριου Μητσοτάκη; Υπονοώντας τι δηλαδή; Ότι δεν συμμεριζόμαστε τον πόνο, την απελπιστική κατάσταση των οικογενειών; Ότι δεν έχουμε συνείδηση της τραγικής απώλειας; Ότι είναι αυτοί πιο πατριώτες από εμάς;» πρόσθεσε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε αυτή τη χώρα πρέπει να ασχοληθούμε κάποια στιγμή και με την ουσία. Δεν είναι όλα εντυπώσεις. Επαναλαμβάνω ότι δεν ήταν επίθεση και το δέχθηκε και η κυρία Καραμανλή εκείνη την ώρα στον αέρα» τόνισε αμέσως μετά ο Γιώργος Βαρεμένος, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει: «Ήταν τυμβωρυχία αυτό. Κατά τη γνώμη μου οι προκλήσεις έληξαν 1-1».

Όταν η συζήτηση άρχισε να αποκτά περισσότερο πολιτική χροιά, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κλείσει το θέμα, διευκρινίζοντας πως αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν ταιριάζει στο πάνελ της εκπομπής της, ευχαριστώντας τον Γιώργο Βαρεμένο για την παρέμβασή του.