Γιώργος Βάλαρης: «Θα αμφισβητήσω την κριτική του, όπως και 111,000 κόσμος στην Ελλάδα…»

Γιώργος Βάλαρης

"Η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα αλλά δεν θα μπορούσα να στηρίξω μια υπερπαραγωγή σε ένα νέο πρόσωπο που βγαίνει τώρα".

Ο Γιώργος Βάλαρης απάντησε για όλα όσα έχουν συζητηθεί γύρω από τις θεατρικές του παραγωγές το τελευταίο διάστημα, Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν η πρώτη μου επιλογή για τον ρόλο της Καίτης που έπαιζε η Ζωή Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Stop. Απλά επειδή δεν μπορούσε να μου απαντήσει αρχικά, έπρεπε μοιραία να μιλήσω και σε άλλες γυναίκες γιατί δεν μπορούσα να στηριχτώ σε ένα πρόσωπο. Μίλησα και με τη Δούκισσα αλλά ήταν δύσκολο γιατί είναι μια πολύ νέα μανούλα. Δεν θα ήθελα να πω αν έκανα πρόταση στη Νατάσα Καλογρίδη. Η Νατάσα είναι φίλη μου, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για δουλειές. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα αλλά δεν θα μπορούσα να στηρίξω μια υπερπαραγωγή σε ένα νέο πρόσωπο που βγαίνει τώρα. Περισσότερο θα έβλεπα τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε έναν ρόλο που έχει υποδυθεί η μητέρα της και μπορεί να είναι και μια σκέψη για το μέλλον.

[dfp_ads id=236982]

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είναι ο μόνος άνθρωπος στον οποίο δεν άρεσαν οι Γοργόνες και Μάγκες. Για ποιο λόγο να λυπηθεί κάποιος έναν ηθοποιό ο οποίος έχει τα καλύτερα κοστούμια, την ακριβότερη παραγωγή της χρονιάς. Αυτό μου βγάζει εμπάθεια. Δεν στεναχωριέμαι ποτέ από κριτικές ανθρώπων οι οποίοι δεν είναι ειδικοί. Θα αμφισβητήσω την κριτική του, όπως και 111,000 κόσμος στην Ελλάδα.

Με βρίσκεται πολύ μαγκωμένο στο θέμα ταινιών Αλίκης Βουγιουκλάκη, θεωρώ ότι έχουν πολύ μεγάλο ρίσκο. Ο κόσμος δεν δέχεται έναν ηθοποιό να κάνει αυτού του μεγέθους σταρ. Μόνο η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον ρόλο Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…