Γιώργος Βάλαρης: «Είχα ακούσει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν πολύ αρνητική! Όταν της τηλεφώνησα…»

Γιώργος Βάλαρης

Ο Γιώργος Βάλαρης ανοίγει τα χαρτιά του για τα πρόσωπα που σκέφτεται να φέρει στο θεατρικό σανίδι...

Ο Γιώργος Βάλαρης μίλησε στο Ooh la la για τις θεατρικές μεταφορές ταινιών που έχουν γράψει ιστορία που φαίνεται να είναι μια ιδέα στην οποία επιμένει. Ο ίδιος αναφέρει στον Δημήτρη Μηλιόγλου πως η Ζέτα Δούκα ήταν το πρώτο άτομο που προσέγγισε για το «Γοργόνες και Μάγκες», ενώ αρχικά είχε μάθει πως η Μαίρη Χρονοπούλου δεν ήταν θετική στο πρώτο άκουσμα για αυτή την παράσταση.

«Επειδή το είχα 1 – 1,5 χρόνο πριν στο μυαλό μου, το πρώτο άτομο που προσέγγισα για το Γοργόνες και Μάγκες ήταν η Ζέτα Δούκα. Άργησα να της πω ότι θα ξεκινήσει, είχε κλείσει κάτι άλλο. Το ξέκλεισε προς τιμήν της και εξυπνάδα της», ανέφερε ο Γιώργος Βάλαρης.

Για το αν φοβήθηκε ότι θα είχε κάποια αρνητική αντιμετώπιση…

[dfp_ads id=236982]

«Όσον αφορά την Μαίρη Χρονοπούλου, είχε ακούσει – γιατί δεν την γνώριζα, μετά γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε – ότι ήταν πολύ αρνητική στο πρώτο άκουσμα. Ότι τι πάνε να κάνουν! Με το καστ και στις πρώτες εντυπώσεις του κόσμου, από ότι κατάλαβα και μου εκμυστηρεύτηκε, ήταν πολύ θετική. Κι όταν της τηλεφώνησα για να έρθει στην επίσημη, ήταν πάρα πολύ θετική.

Για το «Μια κυρία στα μπουζούκια» και τα όσα είχαν γραφτεί για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους:

«Η Νατάσα Θεοδώρίδου είναι φίλη μου. Την αγαπώ και την εκτιμώ απεριόριστα και το ξέρει. Της έχω προτείνει πολλές φορές να «την βγάλω στο κλαρί», στο σανίδι, στο θέατρο. Δεν θέλει. Ακόμη αρνείται πεισματικά. Με την Έλενα Παπαρίζου μιλήσαμε κάποια στιγμή γενικά περί συνεργασίας και έχουμε μια πολύ ωραία ανοιχτή γραμμή. Η Πάολα είναι επίσης φίλη και έχουμε μιλήσει γενικά και ειδικά. Μπορεί να δούμε κάτι στην πορεία. Θα το δούμε του παραχρόνου το «Μια κυρία στα μπουζούκια» γιατί φέτος θα είναι το «Μαριχουάνα STOP», για το οποίο όπως εκμυστηρεύτηκε θα ήθελε ιδανικά την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ρόλο της Ζωής Λάσκαρη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!