Γιώργος Βαγιάτας: Σκληρή επίθεση στους Ράδιο Αρβύλα… «Φτήνια! Τηλεόραση του 1995»!

«Κάνουν όλοι άλλες δουλειές, πολλές, μαζεύονται εκεί μέσα σε μια ωρίτσα και κάνουν τα βίντεο. Είναι πολύ πιο ερασιτεχνικά και πολύ πιο του ποδιού από ότι έκανε το "ΑΜΑΝ", είκοσι χρόνια πριν».

Με αφορμή το σατιρικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» για το ζεύγος Πατούλη που προβλήθηκε στην εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος Βαγιάτας διατύπωσε τεκμηριωμένα την άποψή του, αμφισβητώντας την ποιότητα του. Μέσα από την εκπομπή «Λόγω TiVis», ο γνωστός stand up comedian μίλησε έξω από τα δόντια για την παρέα από τη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας τα εξής:
 
«Κάνουν όλοι άλλες δουλειές, πολλές, μαζεύονται εκεί μέσα σε μια ωρίτσα και κάνουν τα βίντεο. Είναι πολύ πιο ερασιτεχνικά και πολύ πιο του ποδιού από ότι έκανε το «ΑΜΑΝ», είκοσι χρόνια πριν. Αυτό το πράγμα, ότι δεν υπάρχουν κωμικά βίντεο στην ελληνική τηλεόραση πλέον, με ενοχλεί πάρα πολύ! Ειδικά αυτό το θέμα θα μπορούσε να φτιαχτεί πολύ ωραία. Μιλάω για καλύτερες παραγωγές βίντεο. Όταν βλέπουμε έξω τι βίντεο γίνονται, που δεν είναι δύσκολο να γίνουν, και αυτό που έχουμε να παρουσιάσουμε είναι βίντεο χειρότερα παραγωγικά από youtubers… Ήταν 5 άτομα και μισή κάμερα για να γίνει αυτό το βίντεο του Πατούλη. Με έχει κουράσει η φτήνια της ελληνικής τηλεόρασης τη σήμερον ημέρα που τη συγκρίνουμε με την τηλεόραση του 1995. Πλέον, βίντεο πολύ καλής παραγωγής κάνουν παιδιά 19 χρονών στο youtube, γιατί παραγωγικά είναι πολύ φτηνό να κάνεις βίντεο».