Γιώργος Τσούλης: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη – «Τίποτα δεν μου οφείλεις»

Μενεγάκη Τσούλης

"Έχω εξελιχθεί μαζί σου, γιατί δεν θα ήμουν ούτε για αστείο εδώ", τονίζει ο γνωστός μάγειρας.

Το δικό του δημόσιο «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει ο Γιώργος Τσούλης στον αέρα του MEGA. Ο γνωστός σεφ κατά τη διάρκεια της μαγειρικής του στήλης και με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην παρουσιάστρια για τα χρόνια της συνεργασίας του και όσα έχει μάθει δίπλα της.

«Ο Γιώργος μας τα έδωσε όλα στο βιβλίο του, που τόσο καιρό μου λέει και το περίμενα εναγωνίως. Κυκλοφόρησε μόλις και δεν πρόλαβα ακόμα να το δω. Το πρώτο που πρόλαβα να του πω είναι: ωραίο εξώφυλλο, ωραία έκδοση», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ευχαριστώ πολύ και είναι συγκινητικό και για μένα, γιατί σκεφτόμουν όλα αυτά τα χρόνια που μαγειρεύω και μαζί σου που ξεκινήσαμε στα 27 μου και έφτασα τώρα να βγάζω βιβλίο», εξομολογήθηκε παίρνοντας τον λόγο ο Γιώργος Τσούλης.

«Έχω εξελιχθεί μαζί σου, σου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί δεν θα ήμουν ούτε για αστείο εδώ», τονίζει ο γνωστός μάγειρας.

«Τίποτα δεν μου οφείλεις. Οφείλεις στον εαυτό σου που κάθισες, μαζεύτηκες και έβαλες το κεφάλι κάτω, σήκωσες τα μανίκια και προσπάθησες να εξελίξεις τον εαυτό σου σε αυτό που αγαπούσες να κάνεις.

Είναι αυτό που λέω και στα παιδιά μου: βρες αυτό που σου αρέσει να κάνεις και γίνε ο καλύτερος σε αυτό, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Αυτό που ταιριάζει στον καθένα και μπορεί να το κάνει καλά», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη στην τοποθέτησή της.