Γιώργος Τσαλίκης: «Το θέμα τελειώνει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα»

Γιώργος Τσαλίκης

"Ποταμός" για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Τσαλίκης για το Big Brother.

«Ανοιχτά» για όλους και για όλα εκφράστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, τη νύχτα της Πέμπτης, όταν και συνάντησε την Αννίτα Πάνια στο talk show που παρουσιάζει στο OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πολυσυζητημένη ανατροπή που συνέβη με την παρουσίαση του φετινού κύκλου του Big Brother.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο ανοιχτά θα ανοίξουμε όλα τα άλλα θέματα και θα κλείσουμε αυτό. Το θέμα ΣΚΑΪ, Γκουναροκατάσταση και μανούρα. Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά και κάποια στιγμή έμαθα ότι θα παρουσιάσει το Big Brother κάποιος άλλος».

«Το θέμα μου το γενικότερο με την φάση είναι ότι πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, κάποιος να το παίρνει και να το πετάει στα σκουπίδια και να σε πετάει ανεριθρέαστα στα σκουπίδια και να μη μιλάς. Τέλος. Και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως και αγωγή».

«Με τον Γκουντάρα και την Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μιλούσαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ για να πάρουν την εκπομπή. Όταν το είπα αυτό δημοσίως, δεν έκαναν καμία κίνηση» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN. «Ξέρω την γενικότερη συνθήκη. Ας φύγουμε από τα παιδιά, ας φύγουμε από το ζευγάρι. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, τίποτα απολύτως. Αυτό που είχα το είπα. Ούτε λούφαξα, ούτε μίλησα, ούτε δεν μίλησα. Ας το λήξουμε το θέμα με τα παιδιά. Το θέμα τελειώνει με τα παιδιά».