Γιώργος Τσαλίκης: «Μ’ αγαπάει ακόμα η Άντζελα Δημητρίου»

Γιώργος Τσαλίκης

«Σε μια συνεργασία είχε φύγει η Άντζελα Δημητρίου, αλλά δεν είχε θέμα μαζί μου», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από κάποια συνεργασία, ενώ αναφέρθηκε και στην Άντζελα Δημητρίου.

«Είναι η 2η χρονιά στο Vegas Stage. Δεν έχω αποχωρήσει ποτέ από συνεργασία. Σε μια συνεργασία είχε φύγει η Άντζελα Δημητρίου, αλλά δεν είχε θέμα μαζί μου. Μ’ αγαπάει ακόμα η Άντζελα. Έχω πολύ καλά παιδιά, μου λένε τα προσωπικά τους. Συνεννοούμαστε πολύ ωραία. Έχω γνωρίσει σχέσεις τους, και έχουμε πάει και διακοπές όλοι μαζί.

Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να γίνουν τραγουδιστές, ούτε και αυτά θέλουν. Δέχομαι φλερτ από κοπέλες, και με έχουν φέρει και σε δύσκολη θέση. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στη γυναίκα μου, το θεωρώ άκομψο. Φλέρταραν τη Δώρα μπροστά μου και ζήλεψα», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε στη συνέχεια: «Κοπέλα ήταν τόσο διαχυτική απέναντί μου που αν συνέβαινε από άνδρα σε γυναίκα θα θεωρείτο σεξουαλική παρενόχληση. Δεν θα με δείτε σε κάποια εκπομπή φέτος, ενώ είχα προτάσεις. Δεν είναι προτεραιότητά μου η τηλεόραση».

Πηγή φωτό: NDP