Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Δεν θέλω να υπάρχει μέσα μου τίποτα τοξικό»

Γιώργος Τσαλίκης

"Ασχολούνται οι δικηγόροι μου" σημείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, τη διαμάχη που είχε με τον ΣΚΑΪ αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη για τους συναδέλφους του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσαλίκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «τηλεοπτικά μπορεί να με δείτε κάπου στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το θέμα με τον ΣΚΑΪ το έχω αφήσει στην άκρη γιατί δεν θέλω να υπάρχει μέσα μου τίποτα τοξικό. Έχει πάρει τον δρόμο του και ασχολούνται οι δικηγόροι μου».

«Αν κάτι με αφορά, στο να πω κάτι για κάποιον, θα το πω μόνο για καλό. Να βγω και να πω κάτι που απλά και μόνο θα στεναχωρήσει κάποιον άνθρωπο χωρίς να τον βοηθήσει, το θεωρώ άσκοπο, άτοπο και δεν είναι τις αισθητικής μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Τσαλίκης σχετικά με τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Παράλληλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα για την σημασία που έχει να τηρούνται όσα λέγονται στις συμφωνίες του.