Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΙ – «Αυτό που θα γίνει είναι να δικαιωθώ»

Γιώργος Τσαλίκης

"Είμαι ένας άνθρωπος συνετός και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο κι είμαι προσεκτικός και φειδωλός γιατί είναι η πρώτη μέρα. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό" δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιώργος Τσαλίκης, μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ. Ο τραγουδιστής απέφυγε να μιλήσει με πολλές λεπτομέρειες για την εξέλιξη που πήραν οι σχέσεις του με τον σταθμό, αφού θα ακολουθήσει τη νομική οδό, αλλά ξεκαθάρισε από την μεριά του τι μήνυμα ήθελε να περάσει με την ανάρτηση που έκανε χθες.

«Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν πολύ αληθινός. Πορεύομαι με την αλήθεια στη ζωή μου. Ποτέ δεν λειτουργώ αυθόρμητα με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος συνετός και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο κι είμαι προσεκτικός και φειδωλός γιατί είναι η πρώτη μέρα. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό.  Τις επόμενες ημέρες θα τα μάθετε όλα», σημείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δεν μου πρότειναν κάτι άλλο από το Big Brother. Εφόσον πάρω τη νομική οδό, αυτό που θέλω και θα γίνει είναι να δικαιωθώ. Όλα τα είχα διαβάσει για τα δημοσιεύματα σε σχέση με άλλους παρουσιαστές, όλα μαθαίνονται εδώ που ζούμε. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, όπως λέει και το τραγούδι, ούτε τα άσχημα ούτε τα ωραία. Να έχετε υπομονή για την συνέχεια.» κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης.