Γιώργος Τσαλίκης: Από τότε με «κόψαν» από τα MAD!

«Ένας καλλιτέχνης έχει στις πιο «πολυχτυπημένες» επιτυχίες της χρονιάς 3 τραγούδια, είναι δυνατόν επί 7 χρόνια να μην τον καλείς για τους τύπους, να τον κοροϊδέψεις βρε αδελφέ!»

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης «άνοιξε» την καρδιά του σε μια εφ´ όλης της ύλης συνέντευξη στην Σοφία Τσίπα και στην εκπομπή «Ο Κόσμος Ανάποδα»
Αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στη σχέση που έχει με τους γιους του, αποκάλυψε πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο και την προδοσία που βίωσε από πρώην συνεργάτη του και το λόγο για τον οποίο απέχει τα τελευταία χρόνια από τα μουσικά βραβεία MAD.

«Από τότε που σταμάτησα τη συνεργασία μου με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έχει πολυ καλες σχέσεις με το MAD, είναι παραπάνω από 5 χρόνια, μπορεί να είναι και 7 χρόνια, με κόψαν από τα MAD. Δεν υπάρχω στα MAD Awards, το οποίο βέβαια, χέστ@@@ κιόλας! Δε με νοιάζει. Δεν είναι κάτι που με πληγώνει. Απλά είπα ένα περιστατικό, το οποίο ήταν για μένα το κερασάκι στην τούρτα που με στεναχώρησε, γιατί πήγα με το παιδί και το παιδί δεν μπορεί να καταλάβει ότι μπορεί ένας αλήτης να σου κλείνει μια πόρτα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό στο παιδί. Το παιδί βλέπει τον μπαμπά του που είναι τραγουδιστής που είναι σε μια εκδήλωση που είναι όλοι οι τραγουδιστές, το παιδί στο μυαλό του αυτό φαντάζεται, όλοι οι τραγουδιστές της Ελλάδας και ο μπαμπας μου είναι στην απ' έξω. Είχαμε πάει στην εκδήλωση την ρπώτη χρονιά που έγινε και είδα το παιδί τόσο στναχωρημένο που έγινε όλο αυτό το σκηνικό που λέω αξίζει τον κόπο;

Θέλαν να κάνουν κακό. Δεν έκανα τίποτα και όσες φορές είχα ρωτήσει είχαν πει ότι είναι θέμα ρεπερτορίου. Ότι τα τραγούδια μου δεν παίζουν στο κανονικό το MAD γιατί είναι πιο λαϊκής φύσεως. Μπούρδες! Αηδίες! Βλακείες! Δεν ξέρουν τι να πουν. Τα MAD Awards έχουν γίνει μια αστεία υπόθεση. Πλέον ο κόσμος γελάει. Δεν αντιπροσωπεύει αυτό που ο κόσμος ακούει κι αυτό που ο κόσμος γουστάρει. Δεν είναι επίθεση στα MAD Awards είναι πως κάποια στιγμή πρέπει αυτοί οι άνθρωποι, δεν ξέρω τι ακριβώς αντίληψη έχουν; Οτι ο κόσμος είναι ηλίθιος;

Είναι δυνατόν, όταν υπάρχει μια αντικειμενική λίστα στο ίντερνετ που είναι η επισκεψιμότητα στο Youtube κι ένας καλλιτέχνης έχει στις πιο πολυχτυπημένες επιτυχίες της χρονιάς 3 τραγούδια, είναι δυνατόν επί 7 χρόνια να μην τον καλείς για τους τύπους, να τον κοροϊδέψεις βρε αδελφέ. Δεν ορίζεται η καριέρα μου από το MAD του 2% τηλεθέασης, ούτε από τα MAD Awards, απλά είναι μια τόσο ωραία διοργάνωση και είμαι εκτός για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τη μουσική.»