Γιώργος Τσαγκαράκης: «Όταν πέθαναν οι γονείς μου, μεγάλωσα σε οικοτροφείο και έχω σοβαρό θέμα με την ελευθερία»

Γιώργος Τσαγκαράκης

"Οτιδήποτε έχει να κάνει, λοιπόν, με κλουβιά, φυλακές, κάγκελα και τα λοιπά με πνίγει και δεν μπορώ να το διαχειριστώ" εξήγησε ο Γιώργος Τσαγκαράκης.

Σε μια αναφορά για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Γιώργος Τσαγκαράκης, το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από το νέο επεισόδιο του Cash or Trash το οποίο και προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR. Κι αυτό μιας και ο γνωστός επιχειρηματίας γύρισε πίσω στον χρόνο και την περίοδο που ο ίδιος βρέθηκε στο ορφανοτροφείο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσαγκαράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα σας πω τώρα, παιδιά, το εσώψυχο μου στην εκπομπή αυτήν. Όταν πέθαναν οι γονείς μου και ήμουν 12 χρονών, συνέχισα και μεγάλωσα σε ένα οικοτροφείο. Έχω πολύ σοβαρό θέμα με την ελευθερία. Οτιδήποτε έχει να κάνει, λοιπόν, με κλουβιά, φυλακές, κάγκελα και τα λοιπά με πνίγει και δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

«Ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχω» συμπλήρωσε επίσης ο Γιώργος Τσαγκαράκης, στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash στο STAR, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε σε μια προσφορά για το κλουβί που έφερε ο παίκτης.

Μια σύντομη πλην από καρδιάς αναφορά από τον εκτιμητή του Cash or Trash.