Γιώργος Θεοφάνους: «Το format του The Voice είναι μοναδικό»

"Εγώ υπέγραψα λιγο πριν την έναρξη του πρώτου live"...

Στο περιοδικό ΟΚ και τον  δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, μίλησε ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και αναφέρθηκε στη  συνεργασία του με τους κορυφαίους  τραγουδιστές της μουσικής σκηνής, αλλά και στην συμμετοχή του ως κριτής στο σόου τραγουδιού του Mega.

Όταν ρωτήθηκε για τον αν διασκεδάζει τον ρόλο του κριτή στο J2US, απάντησε: «Μου αρέσει πάρα πολύ! Το απολαμβάνω και το διασκεδάζω πολύ».

Όσο για την χημεία του με την Ρούλα Κορομηλά και τον Δημήτρη Αρβανίνη είπε: «Νομίζω ότι όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερη. Είναι πολύ δύσκολο να δεθείς ξαφνικά. Εμείς μέσα σε 24 ώρες πέσαμε στα βαθιά. Ακόμα και με τη Ρούλα που γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια είναι αλλιώς να βρισκόμαστε μαζί σε ένα πλατό ως μέλη μιας επιτροπής. Και ο Δημήτρης μου αρέσει όμως πάρα πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με ήθος και πάρα πολύ ωραίο λόγο».

Στην ερώτηση αν πρώτα υπέγραψε αυτός και στη συνέχεια με τη δική του συναίνεση αποφασίστηκαν τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, ο συνθέτης διευκρίνησε: «Θα αρκεστώ να σας απαντήσω ότι εγώ υπέγραψα λίγο πριν την έναρξη του πρώτου live».

O Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε επίσης το The VoICE λέγοντας: «Το φορμάτ του The Voice είναι μοναδικό. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως στην αρχική του φάση όπου ο coach δε βλέπει το πρόσωπο του τραγουδιστή».

Διαβάστε ακόμα:

H …φαρμακερή ατάκα του Θεοφάνους σε Διονυσίου – Πολίτη: «Αν βρεθείτε σε κρουαζιέρα, να βγείτε να το πείτε»!