Γιώργος Θεοφάνους: Τα σχόλια για τους coaches του The Voice και τους διαγωνιζόμενους

Γιώργος Θεοφάνους

Τι είπε ο συνθέτης για τον Πάνο Μουζουράκη; Τι σχολίασε για την απουσία του από την τηλεόραση

Ο πολυπράγμων Γιώργος Θεοφάνους με αφορμή το musical TERATA που παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Ο συνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία του από την τηλεόραση, αλλά και στους κριτές του μουσικού talent show The Voice.

[dfp_ads id=236982]

«Αμιγώς μουσικό δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή για να μπορέσω να το συζητήσω. To The Voice έχει τρομερή φόρα και πάρα πολύ πετυχημένο καστ της επιτροπής από πέρυσι. Και είναι και άλλο πράγμα το The Voice, έχει να κάνει με τραγουδιστές. Δεν θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα και με την τηλεόραση, αποκλείεται. Το The Voice το έχω παρακολουθήσει λίγο στο διαδίκτυο. Δεν έχω χρόνο να κάτσω να το δω στην τηλεόραση. Αλλά εντάξει είναι όλοι φιλαράκια. Η ευστροφία αυτή του Μουζουράκη δεν υπάρχει. Προτιμώ την ηρεμία του Κωστή γιατί με τρελαίνει ο Πάνος. Οι άλλοι δύο είναι σουπερσταρς δεν το συζητώ.

Το θέμα είναι ότι γίνεται το ένα απανωτά πάνω στο άλλο και δεν προλαβαίνουν τα παιδιά αυτά να κάνουν κάτι. Ή έστω να ανακαλύψουμε παιδιά. Όταν κάναμε το πρώτο X Factor και ήσουν στην παραγωγή, για να φτάσουμε στο πρώτο X Factor περάσαν αρκετά χρόνια από το προηγούμενο μουσικό show. Πρέπει να ανανεωθεί αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται το ένα πίσω από το άλλο κολλητά. Στην μουσική πάντως δεν κάνει καλό αυτό το πράγμα. Είναι καθαρά τηλεοπτικό πια. Θα μου πεις παλαιότερα αφού ήταν μουσικό γιατί δεν έκαναν και καριέρα. Γιατί δεν εξαρτάται μόνο από το να κερδίσει κάποιος, εξαρτάται και από το μυαλό τους και εξαρτάται και από τα τραγούδια που θα πουν. Να το καταλάβουν κάποτε οι τραγουδιστές ότι η προίκα τους είναι τα τραγούδια τους.»