Γιώργος Θεοφάνους: «Λυπάμαι που ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μητέρα του Παντελή»

Γιώργος Θεοφάνους

«Μου έχει στοιχίσει πολύ ακριβά ο αυθορμητισμός μου. Πρέπει να μαζέψω λίγο τη γλώσσα μου», λέει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός απάντησε για τη νέα του εκπομπή στο Open, για το X Factor, αλλά και για τον αυθορμητισμό του που, όπως τόνισε, στεναχώρησε την Αθηνά Παντελίδου, μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

«Έχω πάρα πολύ άγχος. Έχω πολλά χρόνια να το νιώσω αυτό το πράγμα. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή τρέμουν τα πόδια μου. Ο πρώτος μου καλεσμένος είναι οικογένειά μου, και είναι ο Αντώνης Ρέμος», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Για το X Factor στο Mega, ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησε: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει πολύ χιούμορ, είναι πολύ καλή και μακάρι να είναι η παρουσιάστρια του X-Factor. Συζητάω για κριτής στο X-Factor, αλλά το μυαλό μου είναι εδώ, σε αυτή την εκπομπή στο “Ένα τραγούδι ακόμα”».

Για τις δηλώσεις του για την Αθηνά Παντελίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν που δε με σεβάστηκε. Ελπίζω να μην κρατάνε κακία και αυτά τα παιδιά σε εμένα. Από τον αυθορμητισμό μου έχω πει πολλά πράγματα με λάθος τρόπο.

Μου έχει στοιχίσει πολύ ακριβά ο αυθορμητισμός μου. Πρέπει να μαζέψω λίγο το γλώσσα μου. Λυπάμαι που αυτός ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μάνα του Παντελή Παντελίδη. Πραγματικά λυπάμαι».