Γιώργος Θεοφάνους για ONE: «Νομικά δεν έχουν δικαίωμα να ενωθούν»

Γιώργος Θεοφάνους

«Ούτε καν με ρώτησαν και αυτό, να σου πω την αλήθεια, με στεναχώρησε, αλλά δεν είπα σε κανέναν τίποτα», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Για την επανένωση των ONE απάντησε, γι’ ακόμα μία φορά, ο Γιώργος Θεοφάνους, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και στον Νίκο Κανάκη.

«Απόρησα που είδα του ONE με τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο γιατί αυτό το πρότζεκτ είχε ημερομηνία λήξης, ήταν κάτι που έγινε τότε. Ούτε καν με ρώτησαν και αυτό, να σου πω την αλήθεια, με στεναχώρησε, αλλά δεν είπα σε κανέναν τίποτα.

Οι ONE δεν θα υπήρχαν αν δεν τους φτιάχναμε μια ομάδα ανθρώπων, όχι μόνο εγώ, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Ήταν ένα πρότζεκτ, το οποίο θα μπορούσε να υπάρχει όπως υπάρχει και ο Κωνσταντίνος μόνος του», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε επίσης: «Δεν είναι δικαίωμά τους να ενωθούν, ούτε νομικά δεν έχουν δικαίωμα, αλλά δεν πειράζει. Σε καμία περίπτωση δεν θα στερούσα εγώ αυτή τη χαρά από έναν άνθρωπο. Με τις ευχές μου, όσο μπορούν να ζουν από αυτό, μακάρι».