Γιώργος Ταβλαδάκης: «Δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτώ ποτέ, κάποια πράγματα δεν αγοράζονται»

Γιώργος Ταβλαδάκης

"Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, είναι πάρα πολύ άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά. Οι κοπέλες θα έπρεπε ήδη να είναι εδώ" σχολιάζει ο Γιώργος Ταβλαδάκης για το Survivor.

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και μεταξύ άλλων απάντησε για το επίμαχο περιστατικό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίες αποβλήθηκαν λόγω παράνομης χρήσης κινητού τηλεφώνου.

«Εγώ δεν υπήρχε προσωπικά περίπτωση να το δεχτώ αυτό ποτέ. Κάποια πράγματα δεν αγοράζονται, τι να κάνουμε; Δεν σου λέω τώρα να μου έδινε ένα ολόκληρο έπαθλο αλλά δε νομίζω να μπορεί να το κάνει αυτό η παραγωγή» ανέφερε ο Γιώργος Ταβλαδάκης για το ενδεχόμενο επιστροφής των δύο παικτριών στο Survivor.

«Δε γνωρίζω πώς θα το αναιρέσει αυτό η παραγωγή. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, γιατί είναι πάρα πολύ άδικο και για τα υπόλοιπα παιδιά, που είναι μέσα όλο αυτόν τον καιρό. Επίσης, είναι 10 μέρες στο ξενοδοχείο, τρώνε, πίνουν και ξεκουράζονται. Δεν ξέρω τι περιμένουν» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δούμε κάτι τέτοιο. Υπήρχε γενικά μία ελαστικότητα αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει από την πλευρά της παραγωγής, γιατί όταν ο άλλος το κάνει μία και βλέπει ότι είσαι ελαστικός, θα το κάνει και δεύτερη και τρίτη. Φέτος βλέπω ότι είναι η παραγωγή είναι σίγουρα πιο σοβαρή» επισημαίνει ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

«Πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις ότι έχεις κάνει κάτι. Από τη στιγμή που βρήκαν όντως αποδείξεις, είναι λήξαν το θέμα. Θεωρώ ότι οι κοπέλες θα έπρεπε να είναι ήδη εδώ και να προχωρήσουμε σε νέες προσθήκες» είπε κλείνοντας το θέμα ο πρώην παίκτης του Survivor.