Γιώργος Ταλάντσεβ για Ελευθερία Ελευθερίου: «Την έτσουξε αρκετά, διαφωνώ μαζί της σε κάποια πράγματα που έγιναν»

Talantsev Eleutheriou

"Δεν μπορείς να μπαίνεις στο παιχνίδι και να λες: όλα καλά, η Αλεξάνδρα σ' αγαπάει και σου στέλνει φιλάκια. Και μετά από λίγο να λες: τελικά δεν είπε τίποτα για σένα. Ποιος είναι ο σκοπός πίσω από αυτό;", τονίζει στη συνέχεια ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις σχέσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο.

«Με την Ελευθερία κάναμε προπονήσεις πριν μπει στο παιχνίδι. Ξέρετε πώς μπορεί να αντιδράσει ένας άνθρωπος που μαθαίνει ότι ο σύντροφός του τον έχει προδώσει με έμμεσο τρόπο. Στεναχωρήθηκε, πληγώθηκε προφανώς. Το χειρίστηκε πάντως πολύ κυρία αλλά δεν κρυβόταν το ότι την… έτσουξε αρκετά, φάνηκε αυτό στο πρόσωπό της», δηλώνει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Όταν είσαι σε μία σχέση, ερωτευμένος και έχεις συναισθήματα για έναν άνθρωπο, είναι λογικό, όσο θυμό κι αν έχεις μέσα σου, όταν τον δεις να μαλακώνεις. Έτσι μαλάκωσε και η Ελευθερία. Εγώ διαφωνώ με την Ελευθερία για κάποια πράγματα που έγιναν μέσα στο παιχνίδι», επισημαίνει για την τραγουδίστρια.

«Δεν μπορείς να μπαίνεις στο παιχνίδι και να λες σε έναν άνθρωπο: όλα καλά, η Αλεξάνδρα είναι έξω, σ’ αγαπάει και σου στέλνει φιλάκια. Και μετά από λίγο να σου λέει: τελικά δεν είπε τίποτα για σένα. Σου χτυπάει λίγο άσχημα. Ποιος είναι ο σκοπός πίσω από αυτό;», τονίζει στη συνέχεια ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε και για τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν σχετικά με τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι πόσο πολύ αγαπάει ο Στάθης τη σχέση του, επειδή τον γνωρίζω», αρέστηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.