Γιώργος Ταλάντσεβ για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν μπορώ να τη βλέπω στο Survivor»

Ταλάντσεβ Ασημίνα

"Δύο μήνες εκεί δεν έχει χάσει μισό κιλό... μήπως τρώει πάλι;".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» έκανε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ λίγο πριν την επάνοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, που μπαίνουν ξανά απόψε (11/2) στο παιχνίδι.

«Παραδόξως ο φετινός κύκλος μου αρέσει αρκετά. Σίγουρα δεν έχουμε δει πολύ δυνατούς παίκτες, είναι πολύ λίγοι αυτοί που ξεχωρίζουν, όπως ο Φάνης. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται παίκτες που έχουν παραβιάσει τους κανόνες για το τηλέφωνο και το φαγητό να ξαναμπαίνουν φέτος», σχολιάζει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν κάνει τρέιλερ μόνο για τον Τζέιμς και όχι για τη Σταυρούλα. Πουλάει πιο πολύ; Κάπου εκεί το χάνω», τονίζει αμέσως μετά.

«Είμαι σίγουρος ότι σε 2-3 μήνες από τώρα η Ασημίνα και η Δαλάκα θα σκοτώνονται, θα τρώγονται, θα σφάζονται μεταξύ τους. Υπάρχει αντιπάθεια και ζήλια από την πλευρά της Ασημίνας. Έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν κρατάει φιλίες», επισημαίνει ο Γιώργος Ταλάντσεβ για την παίκτρια του Survivor.

«Δεν αντέχω να τη βλέπω στην τηλεόραση να γκρινιάζει, να φωνάζει, να ουρλιάζει, να κλαίει με ψεύτικο δάκρυ, να το παίζει αρχηγός εκεί μέσα. Γενικά όλο αυτό το στυλ της έπαρσης… δείξε μία πιο όμορφη εικόνα.

Μιλάει περί δικαιοσύνης και ότι αυτή πέρσι αδικήθηκε… σε ποιο πράγμα αδικήθηκες πέρσι;», σχολιάζει με αιχμηρό λόγο ο Γιώργος Ταλάντσεβ στη συνέχεια και καταλήγει:

«Είμαστε στον δεύτερο μήνα και δεν έχεις χάσει μισό κιλό… μήπως τρως πάλι;».