Γιώργος Ταλάντσεβ: «Γι’ αυτό θέλω να κερδίσει το Survivor η Μαίη και όχι ο Άρης»

Γιώργος Ταλάντσεβ

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ έλυσε τη σιωπή του για το Survivor!

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Μουτσινά την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης στον μακρινό Άγιο Δομίνικο αλλά και την ιδανική, για τον ίδιο, νικήτρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Survivor είναι μια εμπειρία μοναδική, δεν νομίζω να μπορείς να ζήσεις εύκολα σε μια ζούγκλα. Πριν φύγω ήμουν υπεύθυνος σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Ασχολούμουν πολλά χρόνια με τον χορό και με τον αθλητισμό και ξαφνικά το παράτησα. Μου έλειψε πολύ ο ανταγωνισμός, η διαφορετικότητα οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο».

«Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου. Θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα».

«Είχα πει ότι θέλω να κερδίσει το έπαθλο η Μαίη γιατί θεωρώ είναι ένα λαϊκό κορίτσι και θα ήθελα να δω μια γυναίκα να σηκώνει το έπαθλο. Δεύτερον, επειδή έχω συζητήσει πολύ με την Μαίη και ξέρω ότι έχει τραβήξει πολύ κουπί στη ζωή της, θεωρώ ότι έχει παλέψει, έχει δώσει τα πάντα. Δεν κέρδισε την πρώτη φορά και συνέχισε, δεν κέρδισε την δεύτερη φορά και ξαναπήγε… Μου αρέσει το πείσμα της και το γεγονός ότι είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.