Γιώργος Ταλάντσεβ: «Χάρηκα που έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας, άργησε κιόλας»

Ταλάντσεβ Καραγκούνιας

"Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor, είχε μία πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες", περιγράφει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων δε διστάζει να εκφράσει την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου… το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς, του Survivor. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», δηλώνει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Τον είδαμε και φέτος πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε, είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», προσθέτει.

«Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor, είχε μία πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες», περιγράφει αμέσως μετά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Μπορεί να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες», σχολιάζει σε άλλο σημείο, ενώ χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντι στον Ηλία Γκότση όσον αφορά την ιστορία πίσω από το πολυσυζητημένο «χαρτάκι».