Γιώργος Στεφάνου: Η στιγμή που τον τρόμαξε στην περιπέτεια με την υγεία του

Γιώργος Στεφάνου

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Πέγκυ Ζήνα;

Ο Γιώργος Στεφάνου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X Factor μίλησε για την Πέγκυ Ζήνα, που ήταν η μέντορας του στο παιχνίδι λέγοντας πως:

[dfp_ads id=236982]

«Η Πέγκυ Ζήνα ήταν πάρα πολύ ζεστή με όλους μας ως μέντορας στο X Factor.»

Για το αν κράτησαν επαφές μετά το παιχνίδι: «Δεν μπορώ να πω ότι γίναμε και κολλητοί.»

Για το αν δέχτηκε επισκέψεις και μηνύματα συμπαράστασης από παίκτες και κριτές για το πρόβλημα υγείας του: «Το πρόβλημα υγείας δεν το είχα πει μέσα στο παιχνίδι, το είπα αφού αποχώρησα. Δεν ήθελα να χρησιμοποιηθεί το πρόβλημα μου και να προκαλέσω οίκτο για αυτό. Να πω την αλήθεια δεν δέχτηκα κάποια τηλέφωνα ή επίσκεψη όταν ήμουν στο νοσοκομείο.»

Η στιγμή που τον τρόμαξε στην περιπέτεια με την υγεία του

Ο τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε ακόμα πως αμέσως μετά τις υποχρεώσεις της συμμετοχής του στο show αλλά και το νέο του τραγούδι έπρεπε να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς: «Τελειώνουμε το τραγούδι, μπαίνω για την επέμβαση και με αυτό το τραγούδι είχα …αίσιο τέλος. Δεν με τρόμαξε αυτή η ιδέα όσον αφορά το χειρουργείο γιατί πίστεψα πάρα πολύ στον εαυτό μου και στο γιατρό μου. Πίστεψα πολύ στον εαυτό μου γιατί από την πρώτη στιγμή όταν το έμαθα, μέσα μου πηγαία, δεν με τρόμαξε όλο αυτό. Και είπα, θα μπω, θα βγω,. Μπήκα, έκανα το χειρουργείο και 20 μέρες μετά είχα φύγει στη Μύκονο και εκεί λίγο φοβήθηκα ότι ίσως δεν μπορώ να ξανατραγουδήσω. Περίμενα κι εγώ σε 20 μέρες να τραγουδήσω, ενώ ήμουν ανοιχτός. Ήθελα 4 μήνες ανάρρωση. Μου έδωσαν το μικρόφωνο κάτι φίλοι σε ένα live και πήγα να πω το τραγούδι και δεν είχα αναπνοές. Και λέω «ωχ! τι έγινε τώρα», εκεί λίγο τρόμαξα».