Γιώργος Σκρομπόλας: Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελένη Τσολάκη και ο πολύπλοκος πονοκέφαλος του ΑΝΤ1

Γιώργος Σκρομπόλας

"Το επόμενο διάστημα ίσως δούμε να γίνεται μια τηλεοπτική ανατροπή" πρόδωσε ο Γιώργος Σκρομπόλας.

Στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σκρομπόλας, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στον Astra Tv. Μέσα σε όλα, ο διευθυντής του zappIT αναφέρθηκε τόσο στην φημολογούμενη μετακίνηση της Ελένης Τσολάκη από το OPEN στον ΑΝΤ1 όσο και στον γρίφο με το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σκρομπόλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν κάποιος θέλει να «χτυπήσει» ένα πρόσωπο μεταγραφής, αν ρωτήσεις τον ίδιο, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση τον ΑΝΤ1, δεν θα στο παραδεχθεί ποτέ. Τουλάχιστον μέχρι να το κλείσει το πρόσωπο αυτό και να το σιγουρέψει. Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι έχει γίνει μια προσέγγιση, όσο κι αν υπάρχει επίσημα μια άρνηση, αν και βέβαια εκεί υπάρχει ένα θέμα γιατί γίνεται μια ενεργοποίηση της απογευματινής ζώνης του Σαββατοκύριακου αυτή τη στιγμή που θεωρώ ότι καθυστερεί το κομμάτι του να ανοίξει και η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το επόμενο διάστημα, όμως, ίσως δούμε να γίνεται μια ανατροπή. Την έχουν προσεγγίσει πάντως την Ελένη γιατί έκανε μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή αυτήν την σεζόν».

«Και όχι μόνο ο ΑΝΤ1. Υπήρξαν και άλλοι τηλεοπτικοί μνηστήρες, οι οποίοι επίσης το αρνούνται για την ώρα διότι ο άλλος λόγος που αρνείται κάποιος να παραδεχθεί ότι συζητάει με κάποιον άλλον είναι όταν πρόκειται για αντικατάσταση εκπομπής ή αντικατάσταση παρουσιαστή. Οπότε, επειδή είναι άκομψο και άβολο αυτό γιατί η σεζόν έχει ακόμη τρεις με τέσσερις περίπου μήνες, δεν θα το φανερώσει κανείς».

«Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, ένα ακόμα μεγάλο όνομα που υπάρχει στον ΑΝΤ1 που επιθυμεί να κάνει και κάτι άλλο. Η Ζέτα Μακρυπούλα, φυσικά. Οπότε είναι πολύπλοκος ο πονοκέφαλος του ΑΝΤ1. Η Ζέτα δήλωσε σε εκπομπή του σταθμού ότι προβληματίζεται για την ανανέωση του συμβολαίου της, όσον αφορά το Ρουκ Ζουκ που είναι ένα πολύ επιτυχημένο πρότζεκτ, το οποίο σημαίνει ότι σε πρώτη φάση σίγουρα θα ήθελε να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να είναι το ίδιο επιτυχημένο. Επίσης, είναι τουλάχιστον η τρίτη σεζόν απ’ όσο θυμάμαι που η Ζέτα έχει εκφράσει και περιμένει να κάνει κάτι βραδινό. Είτε αυτό είναι σόου είτε να είναι πρωταγωνίστρια σε κάποιο σίριαλ του σταθμού, όπως και ήταν προγραμματισμένο να γίνει την τρέχουσα σεζόν αλλά δεν έγινε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Σκρομπόλας στον Κωνσταντίνο Καμέα και στην τηλεοπτική εκπομπή Status. «Εδώ υπάρχει, βέβαια, μια πρόταση για ένα καινούργιο ριάλιτι με celebrities που θα εντάξει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμα του την επόμενη σεζόν. Ίσως θα μπορέσουμε να δούμε σε αυτό την Ζέτα, την οποία επίσης προσέγγισε ο ΣΚΑΪ αλλά νομίζω ότι θα παραμείνει στον ΑΝΤ1».