Γιώργος Σκρομπόλας: «Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να επιστρέφει όποτε θέλει, για όσο θέλει και με ό,τι θέλει»

Γιώργος Σκρομπόλας

"Ο μεγάλος αντίπαλος των σίριαλ από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο θα είναι το Survivor All Star" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Σκρομπόλας.

Έναν πρώτο απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς έκανε ο διευθυντής του zappIT, Γιώργος Σκρομπόλας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Η επιστροφής της Ρούλας Κορομηλά, ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη και ο φόβος των σίριαλ προσεχώς σε πρώτο πλάνο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Σκρομπόλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι θα δούμε σειρές να τελειώνουν λίγο πιο γρήγορα την τρέχουσα σεζόν και σίγουρα θα δούμε αρκετά λιγότερες σειρές του χρόνου. Ο μεγάλος αντίπαλος των σίριαλ από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο θα είναι το Survivor All Star».

Όσον αφορά την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA αλλά και τις πρόωρες αλλαγές στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως «η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να επιστρέφει όποτε θέλει, για όσο θέλει και με ό,τι θέλει. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να κάνει κυρίως ενημέρωση και στην ουρά αυτής να υπάρχουν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το εμπορικό κομμάτι. Η Δούκισσα Νομικού ήθελε να κάνει περισσότερα πράγματα. Με τη Μαρία Κορινθίου νομίζω όμως πως έγινε πιο ξεκάθαρη η συνεννόηση εξαρχής και η ίδια είναι εντάξει με αυτό»

«Η Κατερίνα Καινούργιου ρήκε τα πατήματα της εκπομπής της καιεπέλεξε το περιεχόμενο που εκείνη επιθυμούσε να έχει. Τώρα, αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με αυτό, είναι ένα άλλο θέμα» τόνισε ο διευθυντής του zappIT για να συμπληρώσει για την πρωινή ζώνη πως «η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μπήκαν αρκετά μουδιασμένα στη σεζόν, λίγο έξω από τα νερά τους. Είναι αρκετά πιο καλοί πια, όμως το αν θα συνεχίσουν να έχουν εκπομπή θα κριθεί από το δεύτερο μισό της σεζόν».

«Πάντα υπάρχει στις πρώτες θέσεις των προσώπων που πουλούν στο zappIT μία Ελένη Μενεγάκη, μία Φαίη Σκορδά, ένας Γιώργος Λιάγκας. Κάποιες αποκαλύψεις που γίνονται κατά καιρούς για τους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είναι, επίσης, στις πρώτες θέσεις. Τα γεγονότα που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις είχαν να κάνουν με την επικαιρότητα, όπως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Πέτρος Φιλιππίδης» δήλωσε, επίσης, ο Γιώργος Σκρομπόλας στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.