Γιώργος Σαμπάνης: «Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό»

Γιώργος Σαμπάνης

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τον έρωτα του με την σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας και τη μεγάλη περιπέτεια με τις φωνητικές του χορδές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Για την επικείμενη συναυλία του στο Κατράκειο θέατρο, ο Γιώργος Σαμπάνης ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική για μένα η συναυλία, γιατί πρώτη φορά παίζω στο Κατράκειο θέατρο».

Για το κομμάτι του αθλητισμού, που έπαιξε ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ζωή του, σχολίασε ο Γιώργος Σαμπάνης: «Ο αθλητισμός υπήρχε στη ζωή μου μέχρι τα 24 μου χρονιά, μετά μπήκα στο τραγούδι που ασχολούμουν από 6 χρόνων. Σταμάτησα τον στίβο γιατί δεν είχα επαγγελματικό κίνητρο πάρα μόνο το πάθος να τρέχω. Δεν είχα τις ικανότητες να προχωρήσω».

Ο Γιώργος Σαμπάνης είπε στη συνέχεια: «Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου. Ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμα μου. Αν το να έχω οικογένεια μου στερήσει την έμπνευση μου, δεν με πειράζει, θα βρω κάτι άλλο».

Για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, ο Γιώργος Σαμπάνης είπε: «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Είμαστε λίγους μήνες μαζί και είμαι ερωτευμένος».