Γιώργος Σαμπάνης: «Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να δώσω τραγούδια στον Πασχάλη Τερζή αλλά είναι κάθετος, δεν θέλει»

Γιώργος Σαμπάνης

"Τον εκτιμώ υπερβολικά, είμαι πολύ τυχερός που έχει πει δύο τραγούδια μου, το "Δεν θα μου πεις εμένα" έγινε μάλιστα επιτυχία. Το τραγούδι το είπε μία φορά", αναφέρει ο τραγουδιστής.

Για τη συνεργασία του πριν από αρκετά χρόνια με τον Πασχάλη Τερζή μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11/12) καλεσμένος στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Για τον κύριο Τερζή δεν μπορώ να πω κάτι. Τον εκτιμώ υπερβολικά, είμαι πολύ τυχερός που έχει πει δύο τραγούδια μου, το «Δεν θα μου πεις εμένα» έγινε μάλιστα επιτυχία σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου. Δεν τον γνωρίζω, δεν είχα την τύχη», ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Τον είδα μία φορά στο στούντιο, πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Είναι πολύ ευγενής. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι το τραγούδι το είπε μία φορά. Αυτό που ακούτε είναι το live μία φορά. Σοκαριστικός τραγουδιστής», παραδέχεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης για τον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή.

«Θεωρώ ότι είναι και πολύ καλός άνθρωπος από το λίγο που τον ξέρω. Είναι πολύ δοτικός», επισημαίνει ο Γιώργος Σαμπάνης για τον Πασχάλη Τερζή.

«Πολλές φορές έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του για να του δώσω στίχους, να του γράψω τραγούδια αλλά είναι κάθετος στο γεγονός ότι δεν θέλει να βγάλει άλλα τραγούδια δυστυχώς. Είναι μεγάλο πλήγμα, όλοι τον ψάχνουν φαντάζομαι», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Σαμπάνης.