Γιώργος Σαμπάνης: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή

Βανδή Σαμπάνης

Πότε κάνει πρεμιέρα το νυχτερινό τους σχήμα στον Βοτανικό;

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης έδωσε το παρών σε μουσικό event ραδιοφωνικού σταθμού, όπου ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του, ενώ μοιράστηκε και άγνωστες ιστορίες πίσω από κομμάτια που έχει γράψει.

«Σήμερα τελειώσαμε τη φωτογράφηση με τη Δέσποινα. Ξεκινάμε 27/10, ημέρα Παρασκευή, στον Βοτανικό», ανέφερε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος έχει γράψει στο παρελθόν τραγούδι για τη Δέσποινα Βανδή, όμως όπως τόνισε δεν έτυχε να ξανασυναντηθούν, αφού εκείνη άλλαζε συχνά παραγωγούς.

Σε ερώτηση για μία ενδεχόμενη συμμετοχή του σε κάποιο talent show στη θέση του κριτή, ο Γιώργος Σαμπάνης απαντά: «Δεν έχω ιδέα, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά ποιος ξέρει;».

Καλεσμένος στο εν λόγω event ήταν ο Δημήτρης Μπάσης, ο οποίος στην ίδια ερώτηση των δημοσιογράφων σημειώνει: «Εξαρτάται από ποιους ανθρώπους θα είχα δίπλα μου. Αν ήταν κάτι που μου ταιριάζει, γιατί όχι;».