Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Έχω διακόψει παράσταση γιατί κάποιος έπαιζε με το κομπολόι του»

Γιώργος Πυρπασόπουλος

"Αν τύχει και μου γίνει πρόταση για τηλεπαιχνίδι και είναι κάιτ που με ενδιαφέρει, γιατί όχι" παραδέχθηκε, επίσης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Στα παρασκήνια της παράστασης Αξύριστα Πηγούνια, όπου και πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, βρέθηκε την Κυριακή η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και βέβαια μπορεί να μου αποσπάσει την προσοχή στο θέατρο κάποια κυρία που θα παίζει με το κινητό αλλά προσπαθούμε, όσο μπορούμε, να είμαστε εκεί και συγκεντρωμένοι. Κάτι κομπολόγια, κάτι κινητά και κάποιες ομιλίες μάς αποσπούν την προσοχή. Έχει τύχει να διακόψω για αυτούς το λόγους αρκετές φορές παράσταση».

«Η περίοδος που ήταν κλειστά τα θέατρα ήταν δημιουργική. Έκατσα και διάβασα, έκανα πράγματα με τον εαυτό μου. Πράγματα που δεν είχα προλάβει να κάνω και πράγματα για μένα».

«Η τηλεόραση σου δίνει μεγαλύτερη δημοσιότητα. Το θέατρο δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Αν τύχει και μου γίνει πρόταση για τηλεπαιχνίδι και είναι κάιτ που με ενδιαφέρει, γιατί όχι» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του MEGA