Γιώργος Πολυχρονίου: «Ο Μπογδάνος κάνει λίγο τον εξυπνάκια και αυτό το στυλ…»

«Έχω κουραστεί να απαντάω για τη Μενεγάκη η οποία απασχολεί ακόμα τον ελληνικό λαό.»

Μετά την συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή την περασμένη εβδομάδα, ο Γιώργος Πολυχρονίου βρέθηκε ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής «Τα λέμε…» για να μιλήσει με τον Θανάση Πάτρα για την τηλεόραση, τα πρόσωπα σε αυτήν και όχι μόνο…

Ένα τηλεοπτικό καινούριο πρόσωπο που του αρέσει:
«Βλέπω έναν Μπογδάνο, ο οποίος έχει για την ηλικία του μια κατάρτιση, έναν λόγο πολύ καλό για τα τηλεοπτικά πράγματα, που συνήθως οι μισοί τουλάχιστον κυρίως στον ψυχαγωγικό τομέα είναι αμόρφωτοι και συνεπώς δε δίνουν τίποτα στον θεατή, ακροατή, κυρίως στα μικρά παιδιά. Αλλά έχει πάλι μερικά ντεσσού ας πούμε που με εκνευρίζουν και δεν μπορώ να τον χειροκροτήσω ή να τον επιδοκιμάσω. Κάνει λίγο τον εξυπνάκια. Εξυπνακίστικος είναι και αυτό το στυλ δε μου αρέσει εμένα.»

Μιλώντας και πάλι για την Ελένη Μενεγάκη ο Γιώργος Πολυχρονίου δεν έκρυψε τις ενστάσεις του, τις οποίες μάλιστα εξήγησε στη συνέχεια: «Όταν υποτίθεται είμαι ο γκουρού της κι εγώ την έβαλα στην τηλεόραση όπως λέει όλη η Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Δε μπορεί να ρωτάτε συνέχεια…. Να ρωτήσετε εκείνη για εμένα πως έγινε η όλη ιστορία κλπ, τι πήρε από εμένα από πλευράς εμπειρίας και ωριμότητας στην παρουσίαση κι όχι μόνο να ρωτάτε εμένα για τη μαθήτρια μου. Αυτό λέω. Έχω κουραστεί να απαντάω για τη Μενεγάκη η οποία απασχολεί ακόμα τον ελληνικό λαό. Είπαμε την άλλη φορά… καταρχήν πρέπει να σας πω ότι είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, με ήθος, πολύ χαρούμενη. Κάνεις παρέα μαζί του και κερδίζεις σαν άνθρωπος, την αύρα την λάμψη την ομορφιά, την παρέα, είανι μες στην καλή χαρά.Σαν άνθρωπος. Αυτό το στυλ το έχει originally, το μετέφερε στι γυαλί και πέτυχε γιατί ήταν αληθινή. Ξέρεις πόσες ψεύτικες ξέρω; Να βρίσει να κάνει στο διάλειμμα και μόλις λέει ξεκινάμε 4,3,2,1»

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Πολυχρονίου:

//www.youtube.com/embed/GwxKk_wOQmE