Γιώργος Πολυχρονίου: «Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν Λεβαδειακός και ξαφνικά έγινε Εθνική Ελλάδος»

Γιώργος Πολυχρονίου

"Δεν έχω δει ποτέ μου τον Νίκο Μουτσινά, παρά μόνο παλιά που έκανε πρωινό με τον Αρναούτογλου. Ήταν πολύ καλό ντουέτο" δήλωσε ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Στο Κοντρόλ του Breakfast@star και στην Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και πως αποτιμά την πορεία τους.

«Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει σταμπαριστεί, όπως εγώ με τον Τροχό της Τύχης και τα τηλεπαιχνίδια. Έχει την στάμπα του ιδανικού παρουσιαστή για αυτό το πράγμα. Θέλω πάθος στις μονομαχίες (σ.σ. για το παιχνίδι Μονομάχος) κι είναι η μοναδική περίπτωση σίγουρης επιτυχίας. Να δώσουμε στην Ελένη Μενεγάκη συγχαρητήρια. Μια χαρά είναι, όπως όλοι. Δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό. Χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόταν συνέχεια. Οι γνωριμίες κι οι παρέες που έκανε, δεν ήταν τυχαίες, ήταν επιλεγμένες. Έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου η Μενεγάκη από μαθήτρια» είπε αρχικά ο Γιώργος Πολυχρονίου.

«Ο Λιάγκας πάει καλά μόνος, ενώ με την σύζυγο και πιο πριν που ήταν μόνος, ήταν Λεβαδειακός και ξαφνικά έγινε Εθνική Ελλάδος. Η Κατερίνα Καινούργιου για να είναι τόσα χρόνια εκεί, πάει να πει ότι μετρά. Δεν έχω δει ποτέ μου τον Νίκο Μουτσινά, παρά μόνο παλιά που έκανε πρωινό με τον Αρναούτογλου. Ήταν πολύ κακό ντουέτο. Οι Ράδιο Αρβύλα μου αρέσουν. Τολμηροί κι επιθετικοί, όπου χρειαστεί. Πες μου καλύτερα για τον Μάρκο Βαμβακάρη, γιατί μου λες για τον Μάρκο Σεφερλή; Τον συμπαθώ πολύ, τίποτα άλλο» πρόσθεσε ο Γιώργος Πολυχρονίου.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε αυτό που κάνει το θεωρώ ειδικό εκ μέρους του καναλιού ή της παραγωγής που του έκανε πρόταση»

«Έτσι όπως μου το λες, θα επιστρέψει κι ο Σπύρος Μαρκεζίνης. Γιατί μου το λες; Τι με ενδιαφέρει εμένα;» είπε για την Ρούλα Κορομηλά.

Για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη έκλεισε λέγοντας: «Εγώ εκτιμώ πολύ τον Ντέμη Νικολαϊδη. Και την Δέσποινα γιατί έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Έχουν και δύο παιδιά. Γιατί να συμβαίνει να χωρίζουν 9 στις δέκα φορές και να μην συμβαίνει 1 στις 10;»