Γιώργος Περρής: «Όταν έκανα το coming out με έπιασαν τα κλάματα, τα σχόλια από κάτω ήταν πολύ άσχημα»

Γιώργος Περρής

"Δεν ήμουν έτοιμος να το αντιμετωπίσω αυτό. Δεν είναι απλό" ανέφερε ο Γιώργος Περρής.

Ο Γιώργος Περρής ήταν καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4», σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για την απόφασή του να κάνει coming out, πριν από λίγους μήνες και τα σχόλια που διάβασε.

«Όταν έδωσα συνέντευξη στο People ένιωθα πάρα πολύ άβολα και μετά το ξέχασα. Την είχα δώσει τρεις μήνες πριν δημοσιευτεί. Αυτό που δεν είχα υπολογίσει είναι ότι επειδή είναι το People της Αμερικής, αυτό αναπαράγεται σε όλα τα μέσα του κόσμου. Όταν είδα να μου έρχονται ειδοποιήσεις από την Κίνα, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Γερμανία την Αγγλία,  την Αφρική με έπιασε ένας πανικός κι είπα τι έκανα» ανέφερε ο Γιώργος Περρής.

«Μετά είδα τα σχόλια από κάτω που ήταν πολύ άσχημα. Δεν ήμουν έτοιμος να το αντιμετωπίσω αυτό. Δεν είναι απλό. Εκείνη την ώρα είχα παράσταση και με έπιασαν τα κλάματα. Οι μουσικοί μου με πήραν αγκαλιά και με φιλούσαν. Είδα καταιγισμό. Μετά από εκείνο το πρωινό είπα τέλος. Τα καλά ήταν πολύ περισσότερα» πρόσθεσε ο Γιώργος Περρής.