Γιώργος Περρής: «Όταν διαλύεται το σπίτι γκρεμίζεται όλος ο κόσμος, υπάρχει η ζωή πριν και μετά από αυτό»

Γιώργος Περρής

"Είναι βάρβαρο, σαν να σπάει εκείνη την ώρα κάτι, που εγώ στη ζωή μου το είδα σαν να μηδένιζε το κοντέρ και να άρχιζε η ζωή ξανά αλλιώς" ανέφερε ο Γιώργος Περρής σε μία εξομολόγηση καρδιάς.

Ο Γιώργος Περρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του και τα μοναχικά Χριστούγεννα που έχει περάσει.

«Ήταν πολύ δύσκολο. Κάποιες φορές ήταν με τον έναν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τον άλλον. Χωριστήκαμε με τον αδερφό μου και αυτός πήγε να μείνει με τον πατέρα μου και εγώ με τη μητέρα μου. Ήταν διπλός ο μπελάς μέχρι να συνεννοηθούμε. Ήταν δύσκολο, ήταν πολύ μοναχικό. Τα καταφέραμε με πολύ κόπο. Είναι βάρβαρο, σαν να σπάει εκείνη την ώρα κάτι, που εγώ στη ζωή μου το είδα σαν να μηδένιζε το κοντέρ και να άρχιζε η ζωή ξανά αλλιώς. Έχασα κάθε ίχνος ασφάλειας. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο και το σπίτι διαλύεται, σε ένα παιδί 5 ετών αναγκαστικά γκρεμίζεται όλος ο κόσμος» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Περρής.

«Υπάρχει η ζωή πριν από αυτό και η ζωή μετά από αυτό. Μετά πας στον ψυχολόγο και δίνεις την περιουσία σου για πολλά χρόνια» πρόσθεσε ο Γιώργος Περρής.