Γιώργος Περρής: «Έχω υποστεί κακοποίηση σε οικογενειακό επίπεδο, ήμασταν πιόνια»

Γιώργος Περρής

"Όσοι τα ακούμε αναβιώνουμε δική μας κατάσταση γιατί κι εγώ έχω υποστεί πολλή κακοποίηση από παιδί" ανέφερε ο Γιώργος Περρής.

Ο Γιώργος Περρής συνδέθηκε ζωντανά στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε μεταξύ άλλων για όσα έρχονται στο φως στον χώρο του θεάματος ενώ έφερε στο μυαλό του και δική του εμπειρία.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Έχω χαρά με το κλίμα και με το κίνημα που έχει δημιουργηθεί. Πάμε σαν κοινωνία ένα βήμα μπροστά κι αφήνουμε πίσω τον φόβο, ταμπού. Είναι επίπονη διαδικασία. Στην πραγματικότητα ο άνθρωπος που βγαίνει και τα λέει υφίσταται ξανά κακοποίηση, για αυτό τους σέβομαι που μίλησαν δημόσια.

Όσοι τα ακούμε αναβιώνουμε δική μας κατάσταση γιατί κι εγώ έχω υποστεί πολλή κακοποίηση από παιδί. Σε οικογενειακό επίπεδο γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός κι ήταν πολύ βίαιο, άγριο διαζύγιο, όπου ο αδερφός μου κι εγώ ήμασταν τα πιόνια ανάμεσα στους δύο γονείς κι υπήρξε πολλή κακοποίηση. Φυσικά γίνεται άθελά τους αλλά δεν παύει να είναι έτσι και σου αφήνει σημάδια για την υπόλοιπη ζωή σου. Τώρα στα 37 μου το ορίζω ως κακοποίηση.»