Γιώργος Περρής: «Άραγε ξέρουν ότι υποφέρω αυτή τη στιγμή; Μπορούν να το διαβάσουν στα μάτια μου;»

Γιώργος Περρής

"Ήταν ένα πολύ βίαιο διαζύγιο, με πολλή ψυχολογική κακοποίηση. Αυτό για την ψυχή ενός 5χρονου παιδιού είναι το τέλος του κόσμου" παραδέχεται ο Γιώργος Περρής.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε ο Γιώργος Περρής. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο και αναφέρθηκε στις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη του σεξουαλικού του προσανατολισμού, το διαζύγιο των γονιών του που βίωσε σε πολύ τρυφερή ηλικία αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

«Στο σχολείο θυμάμαι να κάθομαι σε μία γωνία στο διάλειμμα και παρακολουθούσα τους συμμαθητές μου. Τους κοίταζα στα μάτια και σκεφτόμουν: άραγε, ξέρουν ότι υποφέρω αυτή τη στιγμή; Μπορούν να το διαβάσουν στα μάτια μου;» εξομολογείται ο Γιώργος Περρής για το bullying που υπέστη στα μαθητικά του χρόνια.

Οι γονείς του ερμηνευτή χώρισαν όταν ο ίδιος ήταν μόλις 5 ετών. «Ήταν ένα πολύ βίαιο διαζύγιο, με πολλή ψυχολογική κακοποίηση και σε μένα και στον αδερφό μου. Γιατί όταν χώρισαν οι γονείς μου, ο αδερφός μου πήγε με τον πατέρα μου, εγώ με τη μητέρα μου κι αυτό έφερε μία μεγάλη ρήξη. Αυτό για την ψυχή ενός 5χρονου παιδιού είναι το τέλος του κόσμου» παραδέχεται.

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα, γεγονός που έλαβε θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια. Ο ίδιος αναφέρει: «Το μόνο που μετράει για μένα είναι τα πάρα πολλά μηνύματα που έλαβα από παιδιά από Ελλάδα και εξωτερικό, που είπαν ότι εκτίμησαν αυτό που έκανα και ότι είμαι πρότυπο γι’ αυτούς».

«Όσο υπάρχουν παιδιά και έφηβοι που πραγματοποιούν απόπειρες αυτοκτονίας ή δέχονται bullying και βία γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να μιλάμε. Με πλήγωσαν τα αρνητικά σχόλια για ένα 24ωρο, γιατί δεν είμαι ρομπότ, είμαι άνθρωπος. Μέσα μου έλεγα: εντάξει, το 2022 δεν είπα και κάτι το συνταρακτικό» συμπληρώνει ο Γιώργος Περρής.

Ο Γιώργος Περρής αναφέρεται και στις συνεργασίες που έχει κάνει στη μουσική, ξεχωρίζοντας εκείνη με τη Λάρα Φαμπιάν. «Είμαι πολύ τυχερός. Κάποιους ανθρώπους που τους είχα σαν παιδικά ινδάλματα συνεργαστήκαμε. Όταν κάναμε την πρώτη περιοδεία με την Λάρα Φαμπιάν πριν βγω, την ώρα που ετοιμαζόμουν, κάθε βράδυ ήθελα να πάρω την μάνα μου τηλέφωνο, να της πω “μαμά, παίζω με την Λάρα Φαμπιάν, το πιστεύεις;» δηλώνει χαρακτηριστικά.