Γιώργος Παυριανός: «O Παϊσιος μου είπε να κόψω τα ναρκωτικά, ξεκλείδωσα, για εμένα ήταν θαύμα»

Γιώργος Παυριανός

"Με έσωσε ότι στο ξεκίνημά μου, ήμουν θρησκευόμενο παιδί κι αυτό βοηθάει ορισμένες φορές, όταν είσαι σε κίνδυνο" είπε ο Γιώργος Παυριανός.

Ο δημοσιογράφος και στιχουργός, Γιώργος Παυριανός, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στο Στούντιο 4. Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τη σύντομη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά.

«Για μικρό διάστημα (ζούσα στο όριο). Με έσωσε ότι στο ξεκίνημά μου, ήμουν θρησκευόμενο παιδί κι αυτό βοηθάει ορισμένες φορές, όταν είσαι σε κίνδυνο. Τα drugs τα έκοψα στο Άγιο Όρος. Ο Παϊσιος μου είπε μια ατάκα, που μου ξεκλείδωσε το μυαλό. Του λέω θέλω να βρω τη δύναμη να κόψω τα ναρκωτικά και γυρνά και μου λέει κόψε τα ναρκωτικά για να βρεις τη δύναμη.

Εκεί ξεκλείδωσα. Εγώ περίμενα ότι η δύναμη αυτή θα ερχόταν από κάπου ψηλά. Όχι φίλε κόψ’ τα και θα γίνεις αμέσως ο παλιός σου εαυτός. Από τότε και μετά όταν γύρισα τέλος. Τη δεύτερη μέρα είχα στερητικά, έφαγα πολύ ωραίο πρασόρυζο, πήγα στις τουαλέτες που είχαν κάτι λάστιχα το καλοκαίρι κι έκανα μπάνιο. Για εμένα ήταν θαύμα. Κάτι μου έκανε αυτή φράση νομίζω» είπε ο Γιώργος Παυριανός.