Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά για την αλλαγή του ονόματος της πρώην συζύγου του;

Γιώργος Πατούλης

Η ατάκα την οποία δεν θέλησε να σχολιάσει ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Γιώργος Πατούλης. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής ρωτήθηκε για την πρόσφατη συνέντευξη της πρώην συζύγου του στην εκπομπή I Love ΣουΚού, μέσα από την οποία εξέφρασε την επιθυμία της να χρησιμοποιεί πια το δικό της επώνυμο (Σταυράκη) αντί εκείνου.

«Έχουν περάσει 3μιση χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σταυράκη.

«Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε ελάχιστες επαφές έως καμία. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη»

«Λογικό είναι να θέλει η Μαρίνα να χρησιμοποιεί το επώνυμό της μετά το διαζύγιο, πάντα είχε άλλωστε το πατρικό της όνομα. Είναι μία προσωπική επιθυμία που μπόρεσε και τη δήλωσε και την έκανε», απαντά ο Γιώργος Πατούλης.

«Εννοείται ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό, ήταν προσωπικής της επιλογή. Από ‘κει και πέρα, η ζωή συνεχίζεται και αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να προχωράει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», επισημαίνει ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Πατούλης ρωτήθηκε για την ατάκα της πρώην συζύγου του, η οποία τόνισε πως ήταν δική του απόφαση το διαζύγιο, ευχαριστώντας τον για αυτή την κίνηση. «Δεν έχω να κάνω καμία άλλη δήλωση», αρκέστηκε να πει ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής.