Γιώργος Πατούλης: «Καλά έκανε η Μαρίνα και πήγε στο J2US»

Γιώργος Πατούλης

"Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του", λέει ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για τη σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη σήμερα. «Εγώ αυτό που ήθελα ήταν όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί.  Την Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του», είπε.

Για τη συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο J2US, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση η Μαρίνα ξέρει να αποφασίζει, ξέρει να διαχειρίζεται το κεφάλαιό της και το γνωστικό και το κοινωνικό. Νομίζω ότι το διαχειρίζεται με τον τρόπο που εκείνη ξέρει, όταν με ρωτάει λέω την άποψή μου. Καλά έκανε και πήγε».

«Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εκείνη την περίοδο ήταν αδόκιμο να το τολμήσει», σχολίασε ο Γιώργος Πατούλης για την ενασχόληση της Μαρίνας Πατούλη με την πολιτική.