Γιώργος Πατούλης: «Γέλασα με τους Ράδιο Αρβύλα – Δε μου άρεσε που με έδειξαν ξενέρωτο»

«Θα έλεγα ότι ανέβηκαν οι Αρβύλα, διότι αν τους ξέραν το 50% των Ελλήνων, τους έμαθαν και το άλλο 50%.»

Το σατιρικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα μετά τις «χρυσές» φωτογραφίες της οικογένειας Πατούλη, οδήγησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου σε ένα κείμενο – κόλαφο σύμφωνα με το οποίο εξέταζε την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη. Το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε στο «Προβοκάτσια ΤΙΒΙ» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου όπου απέφυγε να κάνει λόγο για το αν έχει στείλει εξώδικο στην παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» αρκούμενος στο ότι θα εξεταστεί το αξιακό κομμάτι που έθιξαν…

«Ήταν μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα στο σπίτι μου. Αυτό το σπίτι υπάρχει από το ΄88, μέσα από αντιπαροχή που είχαν δώσει οι γονείς της γυναίκας μου και είχαν και αυτά τα έπιπλα. Αυτά δεν τα έχουμε αλλάξει, είναι αλήθεια. Αυτή τη στιγμή μια οικογενειακή φωτογραφία, έγινε μια διαδικασία κάποιων να εκμεταλλευτούν τι; Εγώ θα σου πω ότι το είδα με ιδιαίτερο χιούμορ, ειδικά αυτό το γεγονός, βέβαια με προβλημάτισε πώς είναι δυνατόν μέσα σε ελάχιστες μέρες αυτή η εικόνα να είναι η πρώτη είδηση» ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης και συνέχισε για το θέμα των Ράδιο Αρβύλα…

«Γέλασα με τους «Ράδιο Αρβύλα». Ήμουν εκτός, δεν το είδα, μου το έστειλε κάποιος από youtube πριν λίγες ημέρες και το έβλεπα και γελούσα και εγώ πηγαία. Αυτό που δε μου άρεσε όμως, που ξεπέρασε κάθε… με έδειξε λίγο ξενέρωτο. Είμαι λίγο πιο έντονος. Μιλάω για το τελευταίο κομμάτι που ξεπέρασε κάθε φαντασία σάτιρας. Έφυγε από την αυλή του σπιτιού, έφυγε από το σαλόνι του σπιτιού και μπήκε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν ξέρω αν έχει γίνει άλλη φορά τέτοια παραγωγή από σάτιρα, στη σύγχρονη σάτιρα δεν το θυμάμαι να έχει γίνει άλλη φορά. Μπορεί να διαστρεβλώσει, να γελοιοποίησει κάποιος ό,τι θέλει για το πρόσωπο μου, η παρέμβαση στην οικογένεια και στις αξίες της οικογένειας και πιο ιδιαίτερα δείχνοντας και το πρόσωπο του παιδιού μου, μέσα σε ένα bullying που αναπτύσσεται, εκεί θα πρέπει να υπάρχει όριο.

Το όριο της σάτιρας μπορεί να είναι διαφορετικό σε εμένα και σε εσένα, σεβαστό. Εγώ θα έλεγα τα ανέχομαι όλα, να τα κάνεις όλα. Δημόσια πρόσωπα είμαστε, το ξέρουμε. Αλλά όταν δεν αφορά εσένα και αφορά την οικογένεια σου και πιο πολύ το παιδί σου… Τη χυδαιότητα που συνηθίζουμε τη βαφτίζουμε μέσα από μία σάτιρα. Άλλο σατιρίζω και άλλο κανιβαλίζω.

Το αξιακό σύστημα δε το χαρίζω σε κανέναν, ούτε στην Αρβύλα, ούτε σε εκείνους που εκφράζουν την Αρβύλα. Το αξιακό σύστημα του κάθε ανθρώπου έχει να κάνει από το να μας παρουσιάσει εκτός από τη δουλειά του, τι άλλο έχει κάνει στη ζωή του και συγχρόνως πώς σέβεται τον διπλανό του. Εγώ είπα ότι θα εξετάσουμε αυτό το κομμάτι που επηρέασε το αξιακό σύστημα το δικό μου, πιθανόν και αρκετών Ελλήνων.

Η σύζυγος μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν «χτυπήθηκα» με κανέναν. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι ανέβηκαν οι Αρβύλα, διότι αν τους ξέραν το 50% των Ελλήνων, τους έμαθαν και το άλλο 50%.»

https://www.youtube.com/embed/_8WsSWj28LI